Akční nabídka ŠKODA Rapid Spaceback

Chcete novou Škodu Rapid Spaceback v naší akční nabídce se zimními pneumatikami a prodlouženou zárukou zdarma?

U nás získáte k novému Rapid Spaceback balíček v hodnotě 10 000 Kč, který můžete využít např. na zabezpečení, příplatkovou výbavu nebo příslušenství. A navíc při využití financování od společnosti ŠKOFIN dostanete zimní kola a čtyřletou záruku také ZDARMA.

Novinka roku 2013 ŠKODA Rapid Spaceback je kompaktní vůz s dynamickým a svěžím designem. Novinka si zachovává klasické hodnoty vozů ŠKODA: řadu „Simply Clever“ prvků, vysokou úroveň bezpečnosti, zajímavé možnosti individualizace, nízkou spotřebu a výhodný poměr ceny a nabízené hodnoty.

Interiér nového vozu Rapid Spaceback zaujme sportovním tříramenným volantem, novými dekoračními lištami a vzory potahů sedadel. Rapid Spaceback nabízí mezi hatchbacky nižší střední třídy nejvíce místa před koleny a nad zadním sedadlem. Také zavazadlový prostor patří s objemem 415 litrů, resp. 1 380 litrů po sklopení zadních opěradel, k největším ve svém segmentu.

V případě kolize se posádka může spolehnout na rozsáhlý paket bezpečností výbavy, který zahrnuje například čelní, boční a hlavové airbagy a ESC. Nabízí se se čtyřmi benzínovými a dvěma naftovými motory.