BARTH PNEUSERVIS: Akční nabídka zimních pneumatik

BARTH PNEUSERVIS: Akční nabídka zimních pneumatik

Na všech pobočkách nabízíme široký výběr zimních pneumatik, poskytujeme odborné poradenství, provádíme pneuservis, kontrolu geometrie podvozku a další servisní služby.

Obraťte se při výběru nových pneumatik na nás. Výhodné ceny připravíme pro veškeré rozměry pneumatik pro vozy všech značek. Součástí naší nabídky je široká škála výrobců, rozměrů, a velikostí pneumatik. Příklady vybraných druhů si můžete prohlédnout v našem aktuálním letáku.

Nezapomeňte, že v České republice jsou v období od 1. listopadu do 31. března zimní pneumatiky předepsané legislativou. Je povinné mít zimní pneumatiky na úsecích označených značkou povinná zimní výbava nebo v případě, že se na vozovce nachází souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza, nebo lze vzhledem k povětrnostním podmínkám předpokládat, že se na pozemní komunikaci během jízdy může vyskytovat souvislá vrstva sněhu, led nebo námraza. Zákonem předepsaná minimální hloubka dezénu u zimních pneumatik je čtyři milimetry. Naše pneuservisy na všech provozovnách jsou na to připraveny. Objednejte se pohodlně online na odkazu níže.

AKCE: Při nákupu sady nových pneumatik je přezutí a vyvážení za 799 Kč s DPH*

* V ceně není zahrnuto závaží.
* Akční nabídka platí do 1. 5. 2024.

Zimní pneumatiky - leták > Objednat vůz na přezutí >  Více o BARTH pneuservisu >

Neváhejte nás kontaktovat pro vytvoření individuální nabídky:

Těšíme se na setkání s Vámi na našich pobočkách v Pardubicích a Hradci Králové. Podívejte se na video z naší dílny.