Nová ŠKODA Superb combi - prostor nad prostor

Velké, široké, majestátní auto. Jednoduše prostorný.

 

Nová ŠKODA Superb se vyznačuje především obrovským množstvím dostupného prostoru.

Škoda tvrdí, že Superb Combinejvětší interiér a největší zavazadlový prostor ve své třídě. Nelze popřít, že zavazadlový prostor má opět ve své třídě rekordní hodnotu - 660 litrů. Sklopením zadních sedadel vznikne objem zavazadlového prostoru 1 865 litrů.  Navíc se u nové ŠKODY Superb Combi ještě více zvětšil prostor pro cestující a prodloužil prostor pro nohy u zadních sedadel. Obzvlášť na dlouhých cestách oceníte 157 mm prostoru pro nohy a 986 mm prostoru pro hlavu. Neobyčejná prostornost je zajištěna chytrým využitím vnitřního prostoru.

Nový Superb Combi je prostě komfortní velké kombi s neuvěřitelným množstvím místa.

 

                     

 

Nová ŠKODA Superb combi se vyznačuje nejenom prostorností, ale také praktičností. Je plná praktických řešení, které jsou v běžném životě neocenitelné. Díky držáku na parkovací lístky je už nikdy neztratíte, ukládací prostory pro každodenní drobnosti Vám zajistí čistotu ve voze, schránka na deštník Vás zachrání ve špatném počasí - to jsou jen příklady takových vychytávek.

                                   

 

Nový Superb Combi bude k vidění v září 2015 na své výstavní premiéře na 66. mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. Ještě v tomtéž měsíci se začne prodávat. Ceník ještě není oficiálně zveřejněný. Škoda očekává, že nový Superb combi přivede ke značce nové zákazníky.