Novinka v naší nabídce: Audi Approved Plus - certifikované vozy s jistotou kvality!

Novinka v naší nabídce: Audi Approved Plus - certifikované vozy s jistotou kvality!

Nově se do naší nabídky k programům Das Welt Auto a Škoda Plus zařadil celosvětový program Audi Approved Plus.


O programu


Jedná se o celosvětový program pro ojetá a zánovní vozidla Audi. Vozidla, která jsou součástí tohoto programu, mají naprosto jasnou a transparentní historii, technický stav je dokonale popsán a vždy jsou v tovární záruce od výrobce. Novinku, kterou tento program přináší, je možnost nákupu skladových vozidel přímo u nás, ale také možnost vybírat ze skladu výrobce. Přímo v Německu je skladem více než 15 000 kusů vozidel.

Zpravidla se jedná o vozy do dvou let stáří, ale najdeme zde vozidla také půlroční, či roční vozy. Co se týká modelové škály, tak ta zahrnuje kompletní modelovou řadu Audi. Jedná se o modely řady A, Q, dále sportovní modely RS a také supersportovní model R8. V nabídce jsou nejrůznější motorizace, včetně vozidel hybridních či plně elektrických.

 

Výhodně a bez starostí


V porovnání s novým vozem si za stejnou cenu můžete pořídit například vybavenější vozidlo, s výkonnějším motorem nebo o třídu vyšší. Navíc je můžete získat prakticky okamžitě, z německého skladu do 3 týdnů. Na zbrusu nové vozy se často čeká i déle než šest měsíců.

Program Audi Approved Plus u nás Vám nabídne zajímavější cenové podmínky, než kdyby si pro stejný vůz zákazníci osobně dojeli do Německa. Zajistíme pro vás nejen dopravu do České republiky, ale také vyřídíme kompletní registraci Vašeho vozu. Tím odpadá starost s vyřizováním úředních dokumentů.

Na referenční vozidla z programu Audi Approved Plus lze využít nabídky výhodného financování nebo pojištění. Další možností je prodat svůj starší vůz na protiúčet. Samozřejmostí je také individuální poradenství.

 

NABÍDKA OJETÝCH VOZŮ ZNAČKY AUDI

 

 

 

Prodejce vozů Audi Approved Plus