Zcela nová Kia Optima SW - My vložili technologie, Vy naložte vše ostatní.

Design, který je nepřehlédnutelný. A tak snadno se do něj zamilujete.

 

SKVĚLÝ DESIGN. V KAŽDÉM DETAILU.

Design, který je nepřehlédnutelný. A tak snadno se do něj zamilujete.

Posouváme hranice v oblasti designu. Zcela novému modelu Kia Optima Sportswagon jsme dali do vínku ohromující a dynamický vnější vzhled a chytrou osobnost uvnitř, s celou řadou inovativních technických řešení a nejlepší variabilitou ve své třídě. Připravte se na cestování s ještě větším stylem, prostorem, komfortem a bezpečností. Zkrátka připravte se na to, že to budete dělat s ještě větší elegancí.

V ušlechtilém interiéru je vše zaměřeno na maximální potěšení – s jasným důrazem na jednoduchý, moderní design, velkorysý prostor pro pohodlné cestování a vylepšený komfort ve všech detailech.

To samé platí pro přístrojovou desku, která je orientována na řidiče a nabízí všechny důležité funkce ve snadném dosahu.

 

SKVĚLÁ, KOMFORTNÍ A PLNÁ INOVACÍ.

Hledáte nové, vyspělé technologie? Tady jste správně. Náš cíl byl jasný. Umocnit Vaše zážitky z jízdy ještě větší elegancí v každém jednotlivém prvku výbavy. Dostupném intuitivnějšími, interaktivnějšími a podmanivějšími způsoby – pro Vaše maximální pohodlí a potěšení.

INFORMAČNÍ A ZÁBAVNÍ SYSTÉM S ANDROID AUTO™ A APPLE CARPLAY™
Vyberte si vždy nejrychlejší trasu. Nechte se vést. Dostávejte nejaktuálnější dopravní zpravodajství. Sledujte upozornění na místa s měřením rychlosti. Objevujte nová místa. Sledujte předpověď počasí. Poslouchejte svou hudbu. Díky propojeným službám Kia Connected Services, zajišťovaným společností TomTom Live Services. A ještě mnohem více! To vše s rukama na volantu a očima na vozovce díky nejmodernější technologii rozpoznávání hlasu systémů Android Auto™ a Apple CarPlay™. To je jízdní Komfort s velkým K.
BEZDRÁTOVÁ NABÍJEČKA TELEFONŮ
Odložte chytrý telefon do přihrádky s bezdrátovým nabíjením a nechte jej za jízdy nabíjet. Díky tomu nebudete muset s sebou nosit nabíječku telefonu – to je o jednu starost méně. A také se nebudete muset obávat, že se Váš telefon vybije.(1)
PRÉMIOVÝ AUDIOSYSTÉM
Také hudba Vás může samozřejmě přenést do jiných světů a na přání dodávaný audiosystém Harman/Kardon™ s vysokým výkonem tak činí se skutečnou elegancí. Jak? Odpovědí je 8 reproduktorů, vnější zesilovač a technologie Clari-Fi™(5), která obnovuje data ztracená při kompresi. Z lásky k hudbě.

 

VARIABILNÍ. PŘIZPŮSOBIVÝ. PROSTORNÝ.

Připravený i na Vaše největší plány.

Můžete se vždy spolehnout, že prostor a všestrannost budou na Vaší straně – ať nakládáte cokoli. Jak si můžeme být tak jisti? Zavazadlový prostor má v základním uspořádání objem až 552 litrů, k tomu jsme přidali navíc variabilitu zadních sedadel sklopných jedním úkonem a chytrá řešení odkládacích prostorů, která Vám poskytnou místo pro nejrůznější věci.

 

VELKORYSÝ ZAVAZADLOVÝ PROSTOR SE ZADNÍMI SEDADLY.

Využívejte prostor. Chytřejším způsobem. 

Máte velké plány? Rozměrná zavazadla? Ať má Váš náklad jakýkoli tvar a rozměry, variabilní zavazadlový prostor si s ním poradí. Díky děleným a sklopným zadním sedadlům, která umožňují mnoho různých uspořádání interiéru, můžete maximálně a nejchytřejším způsobem využívat vnitřní prostor.