Inovativní leasingový program ŠKODA Bez starostí

Soukromí zákazníci si mohou svůj vůz značky ŠKODA pořídit na bázi operativního leasingu za fixní měsíční splátky.

Inovativní leasingový program ŠKODA Bez starostí

 
Soukromí zákazníci si mohou svůj vůz značky ŠKODA pořídit na bázi operativního leasingu za fixní měsíční splátky. Dvouletý operativní leasing bez akontace s maximálním nájezdem 40.000 km.
 
Individuální mobilita pro soukromé zákazníky za ceny od 4.499 Kč měsíčně. To přináší nová nabídka na bázi operativního leasingu "ŠKODA Bez starostí’. Atraktivní podmínky: pevné měsíční splátky bez akontace, dvouletá doba trvání nájmu, maximálních 40.000 km ujetých kilometrů a dle zvoleného tarifu pojištění zákonné odpovědnosti a havarijní pojištění (‚Start’), nebo navíc také všechny předepsané servisní úkony a údržba vozu (‚Komplet’). ‚ŠKODA Bez starostí ’ nabízí ŠKODA AUTO v České republice ve spolupráci s finanční společnosti ŠkoFIN pro modely Citigo, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Octavia Combi a Yeti. 


S nabídkou ‚ŠKODA Bez starostí’ je ŠKODA AUTO průkopníkem na poli operativního leasingu vozů pro soukromé zákazníky.

S novým produktem ‚ŠKODA Bez starostí’ začíná individuální mobilita s vozy značky ŠKODA již od měsíční splátky ve výši pouhých 4.499 Kč (paket ‚Start’) za model Citigo 1,0 MPI/44 kW ve výbavě ‚Ambition’. Další modely, nabízené v rámci produktu ‚ŠKODA Bez starostí’ jsou: ŠKODA Rapid, ŠKODA Rapid Spaceback, ŠKODA Octavia, ŠKODA Octavia Combi a ŠKODA Yeti. 

‚ŠKODA Bez starostí’ je k dispozici pro každý model ve dvou tarifech: jako paket ‚Start’ a jako paket ‚Komplet’. Již s tarifem ‚Start’ zahrnuje nabídka povinné pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem, havarijní pojištění se spoluúčastí ve výši volitelně 1 % nebo 5 % a připojištěním obvodových skel. Zákazník má navíc v případě nehody nárok na náhradní vůz a může využít i možnosti pojištění právní ochrany. Kromě toho jsou v ceně zahrnuty i náklady na přihlášení vozu, zákazník obdrží již přihlášený vůz na registračních značkách. 

Tarif ‚Komplet’ za malý příplatek zahrnuje navíc všechny předepsané servisní úkony a údržbu po dobu trvání nájmu vozu, včetně sady zimních pneumatik, kompletních služeb pneuservisu, výměny stírátek stěračů, náplně kapaliny do ostřikovačů a výměny žárovek. 

Bližší informace o podrobných podmínkách programu získají zájemci na stránce ŠKODA Bez starostí.

Poznámka: Orientační splátka při spoluúčasti 5 %, stav k 3. červnu 2014. Nabídka vozů bude průběžně aktualizována. Varianta Komplet zahrnuje i veškeré servisní náklady a údržbu vozu, včetně sady sezónních pneumatik a práce pneuservisu. Tento produkt je nabízen společností ŠkoFIN s.r.o., IČ: 45805369, se sídlem Pekařská 6, 155 00 Praha 5 (dále jen „ŠkoFIN“). Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1732 zákona č. 89/2012, občanského zákoníku, a jejím přijetím nevzniká mezi společností ŠkoFIN a druhou stranou závazkový vztah. Na poskytnutí produktu nevzniká právní nárok, každá zpracovaná nabídka (kalkulace) podléhá individuálnímu schválení.