Auto patří minulosti. Budoucnost je Audi.

Nové Audi A8 představuje ztělesnění budoucnosti luxusní třídy. Navštivte náš salon Audi v Hradci Králové a objednejte se na předváděcí jízdu s novým Audi A8.

 

Domluvit předváděcí jízdu    Konfigurátor    Audi na Operák    Skladové vozy

Nové Audi A8.

Zavázali jsme se k náskoku díky technice. Nikdy předtím jsme tento závazek nenaplnili v tak širokém rozsahu jako u nového Audi A8. S ním přichází nový designový jazyk, nový způsob ovládání a nová úroveň kvality. Nové Audi A8 představuje ztělesnění budoucnosti luxusní třídy.

Intenzivní oční kontakt
Z noblesně působících designových prvků vyzařuje exkluzivita i sportovně dynamický charakter, přičemž vůz nezapře své A8 geny a hrdě se hlásí k odkazu modelu Ur-quattro.

Vpřed vyráží s lehkostí sobě vlastní
Svou velmi lehkou stavbou Audi A8 opět nastavuje nový standard. Díky využití konceptu Audi Space Frame, který vychází z použití více materiálů, je karoserie modelu A8 tou nejlehčí ve své třídě. U třetiny karoserie byla zvýšena tuhost, což přispívá k vynikající jízdní dynamice doprovázené vyšším komfortem.

Za všech okolností příjemnější jízda
Na Audi A8 se můžete s naprostým klidem plně spolehnout. K tomu ve značné míře přispívá nebývalé množství síťově propojených asistenčních systémů. Tato inteligentní síť senzorů a algoritmů Vás bude dle přání podporovat ve všech možných situacích od rychlé dálniční jízdy až po parkovací manévry v nízkých rychlostech. Jedná se o pokrok, který Vám do života vnese větší pohodlí, sebejistotu a bezpečnost. Až 41 asistenčních systémů dokáže rozpoznat a vyhodnotit aktuální jízdní prostředí, přičemž Vám poskytnou všechny potřebné informace a v případě nutnosti v několika fázích zasáhnou, aby Vám pomohly dostat se z kritické situace. Jedná se o komplexní asistenční výbavu, která představuje zásadní krok na cestě k autonomnímu řízení.

Elegance v novém světle
Se speciálním paketem vícebarevného osvětlení interiéru získá prostor kabiny nový rozměr půvabu. Chytře řešené osvětlení podtrhne pěkný vzhled interiéru a zvýší celkový dojem.

Velké i v těch nejmenších detailech
Bez ohledu na to, zda potřebujete ujet krátkou nebo dlouhou vzdálenost, se můžete vždy spolehnout na to, že Vás Audi A8 doveze do cíle svěží a uvolněné. O to se postará bohatá výbava, která splňuje nejvyšší nároky na komfort, který si budete ve spojení s vozem užívat již před jízdou, během ní, a dokonce i po ní. Audi A8 přináší nový rozměr potěšení z jízdy a nezáleží na tom, zda ho řídíte nebo se vezete. Cestující sedící na zadních sedadlech mají ve srovnání s předchozím modelem k dispozici více prostoru, který přispívá k jejich zas o něco pohodlnějšímu cestování. Zatímco se technologie aktivního podvozku a odpružení za všech okolností postará o komfortní, a zároveň dynamický, jízdní zážitek, promyšlené osvětlení interiéru a celá řada inovativních komfortních a zábavních funkcí zajistí celé posádce maximálně příjemné cestování. Jen stěží byste našli jiné místo, které Vás zbaví stresu tak efektivně jako zadní relaxační sedadlo v novém Audi A8. Ten, kdo bude sedět na zadním sedadle za předním spolujezdcem, si může užívat maximální pohodlí, které podpoří možnost rozmanitého nastavení polohy sedadla a na přání dostupná masážní funkce. Aby se zde relaxovalo opravdu příjemně, je k dispozici i opěrka nohou. Mimo to lze sedadlo předního spolujezdce posunout velmi daleko dopředu a sklopit jeho opěradlo, ve kterém je integrován systém pro masírování chodidel. Pokud k tomu přičteme ještě zábavní systém pro zadní sedadla (Audi Tablety), představuje zadní část modelu Audi A8 perfektní útočiště.

Místo, kde okamžitě poznáte, že dýcháte kvalitní vzduch
Součástí paketu Air Quality pro lepší kvalitu vzduchu je funkce, která po stisknutí tlačítka uvolní do interiéru příjemnou a neagresivní vůni. Celkově jsou k dispozici dvě různé vůně, které byly vyvinuty speciálně pro automobilové interiéry. Intenzitu vůně lze nastavit ve třech stupních, přičemž lze funkci ovládat prostřednictvím dotykového rozhraní MMI Touch. Součástí paketu je kromě vůně také vysoce účinný filtrační systém pro čištění vzduchu nasávaného zvenku. Mimo to je kvalita vzduchu zvyšována prostřednictvím ionizace.

Vůz, který bude neomylně o Vás
Skutečný luxus nastává v momentě, kdy vše dokonale odpovídá Vaší jedinečné osobnosti. Abychom Vám pomohli dosáhnout skutečného luxusu, máme pro Vás pestrou nabídku výbavy z programu Audi exclusive. Díky ní si můžete Audi A8 přizpůsobit svým vlastním požadavkům, aby z něj jasně vyzařovala Vaše osobnost. Vysoce kvalitní zpracování kůže a dřeva má charakter ruční výroby a díky nákladnému postupu činění pomocí tříslovin z listů jahodníku nabízí sedadla čalouněná touto kůží vynikající komfort. Nový program Audi exclusive Vám umožní realizovat své představy v mnohem širším měřítku než kdykoliv dříve. Prostřednictvím nabídky sahající od polstrování stropu po podlahové koberečky a od dekorativního obložení interiéru přes kryty dveřních prahů až po chladicí box v zadní části vozu si můžete vytvořit Audi A8, které bude Vaším perfektním odrazem.

Forma a funkce v novém provedení
Ovládací tlačítka dotykového displeje poskytnou uživateli haptickou zpětnou vazbu, takže má i přes dokonale hladký povrch displeje pocit, že mačká skutečná tlačítka, což dodává tomuto způsobu ovládání zcela nový rozměr. Díky tomu je práce s infotaiment systémem nejnovější generace mnohem intuitivnější než kdykoliv před tím. V souvislosti s tím je třeba upozornit na přístrojovou desku orientovanou na řidiče, která zdůrazňuje moderní charakter a eleganci kokpitu.

Je to jako nahlédnout do budoucnosti
Design ovládacího rozhraní v Audi A8 vychází z myšlenky jednotného konceptu. Toho bylo možné dosáhnout důsledným využíváním dotykového ovládacího rozhraní, které snižuje počet funkcí ovládaných běžnými tlačítky na naprosté minimum. Práce s těmito dotykovými displeji probíhá zcela intuitivně: poklepáváním a přejížděním se každý snadno dostane k požadované funkci. Po aktivaci požadované funkce získá uživatel haptickou a akustickou zpětnou vazbu. Na dotek má skoro stejný pocit jako by mačkal klasická tlačítka, takže je ovládání příjemnější. Celou řadu funkcí je možné ovládat také hlasem: při komunikaci s hlasovým asistentem není nutné používat přesně stanovené pokyny, ale lze s ním hovořit běžným jazykem.

Zdokonalení prověřené technologie
Rozhraní Audi MMI představuje uživatelskou revoluci. Jedná se o velice intuitivní a přehledné řešení, které skvěle využívá základní smysly. Nová generace modelů Audi před Vás naservíruje celý digitální vesmír a překvapí Vás ještě přesnějšími detaily. Například dynamicky aktualizované mapové podklady nabízí možnost navádění s topografickým zobrazením a vylepšené podrobné 3D modely měst, abyste získali co nejpřesnější představu o cestě do cíle. V neposlední řadě je součástí poslední revoluce možnost přizpůsobit si odezvu dotykového rozhraní MMI Touch svým potřebám a návykům: stačí upravit nastavení dle svých osobních preferencí a Vaše Audi A8 bude zas o něco více souznít s Vaší osobností.

Maximální komfort pro cestující ve druhé řadě
Za příplatek mohou mít také cestující na zadních sedadlech naprostou kontrolu nad všemi komfortními a zábavními funkcemi Audi A8, které se jich týkají. K dispozici je jim například odnímatelný OLED displej Rear Seat Remote, prostřednictvím kterého lze ovládat celou řadu funkcí v interiéru a který lze využívat také jako telefon.

Nové Audi A8 objednávejte u našich prodejců:

Tomáš Kraus

Bc. Tomáš Kraus, DiS.

prodejce vozů

tomas.kraus@autocentrum.cz