Ohromí Vaše smysly v každém detailu

Nejnovější verze této stylové ikony je vzrušujícím spojením exluzivního designu, podmanivé funkčnosti a silného sportovního ducha.

Působivě stoupající boční linie v oblasti prahů a výrazně vyklenuté lemy blatníků, ve kterých mohou být na přání zasazena 19" litá hliníková kola, jasně odkazují na pohon všech kol quattro, který je součástí standardní výbavy. Plynule klesající silueta a s elegancí vedené ostré křivky vypovídají o sportovním charakteru tohoto vozu, přičemž z nich lze odvodit, že se pod jeho kapotou skrývá opravdu výkonný agregát. Motory TDI a TFSI Vás přesvědčí nejen svým výkonem, ale i nízkými emisemi. A pokud jde o potěšení z jízdy, překonají téměř všechna Vaše očekávání.

Díky svým ostrým liniím působí model Audi A5 Sportback sebevědomě a vyzařuje sportovní elegancí. O tom, že má Audi A5 Sportback smysl pro estetično, svědčí jeho vyvážené proporce, sportovně laděná příď a charakteristické linie ramen. Ramenní linie ve tvaru vlny, která se stala silným identifikačním prvkem již u předchozích modelů, nyní získala na ještě větší výraznosti. Přídi dominuje maska chladiče, která je v závislosti na zvolené výbavě k dispozici v decentním matně černém provedení nebo v šedém odstínu Twilight. Záď je jasně definována horizontálními liniemi, které společně s dalšími křivkami vytváří výrazně trojrozměrnou grafiku