Vysoce kvalitní výbava na přání

Vybavte si své Audi tak, aby se stalo místem, kde jste opravdu rádi.

Přední i zadní sedadla Vám díky vysoce kvalitním materiálům a prvotřídnímu zpracování nabídnou exkluzivní komfort. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro jejich sportovní variantu čalouněnou textilním materiálem nebo kůží, která Vám zajistí mimořádnou boční oporu, nebo dáte přednost sportovním sedadlům v provedení "S", která na první pohled zaujmou diamantovým prošíváním, vždy si budete užívat úžasný komfort.

Panoramatické skleněné střešní okno

Jestliže milujete světlo, proč si nedopřát volitelné panoramatické skleněné střešní okno, se kterým získá interiér na prosvětlené a vzdušné atmosféře.

Audi systém Bang & Olufsen

Na přání dostupná soustava reproduktorů značky Bang & Olufsen s technologií 3D zvuku přináší úžasnou inovaci - zvuk, který je nově reprodukován i ve vertikálním rozměru. Tento systém je perfektně zakomponován do sportovního designu vozu, přičemž zaručuje nezapomenutelnou reprodukci zvuku, díky čemuž se na každé Vaší cestě stane zdrojem potěšení pro všechny Vaše smysly. 

Osvětlení interiéru

Na ještě větší útulnosti získá interiér s na přání dodávaným náladovým osvětlením, které zalije interiér barevným světlem v jednom z 30 odstínů, které lze libovolně měnit.