NOVÝ Ë-SPACETOURER: 9MÍSTNÉ 100% ELEKTRICKÉ KOMPAKTNÍ MPV

NOVÝ Ë-SPACETOURER: 9MÍSTNÉ 100% ELEKTRICKÉ KOMPAKTNÍ MPV

Citroën, který je průkopníkem v oblasti vozů MPV a ludospace, disponuje vynikajícím know-how, na jehož základě vyvíjí prostorné víceúčelové vozy, které jsou velmi příjemné k cestování. Dalším důkazem je strategie značky „Ëlectric for All“, díky které se modelová řada rozšiřuje o 100% elektrickou verzi kompaktní dodávky SpaceTourer.

ë- SpaceTourer obohacuje vlastnosti vozu SpaceTourer o:  

  • 2 úrovně dojezdu podle výkonu baterie (50 kWh / 230 km nebo 75 kWh / 330 km v homologačním cyklu WLTP) a velmi snadné nabíjení;
  • příjemné řízení v elektrickém režimu volný vjezd do částí měst s omezeným přístupem automobilů;
  • lepší jízdní komfort díky absenci hluku a vibrací a díky velké plynulosti pohybu,
  • to nejlepší z vozu SpaceTourer bez jakéhokoliv kompromisu: 
       -   volba mezi 3 délkami (XS  460 cm – M: 495 cm – XL: 530 cm), 
            možnosti uspořádání interiéru pro až 9 osob a účinná architektura zlepšující prostornost, odkládací přihrádky, praktičnost a manévrovatelnost.
       -    15 technologií pro snadnější a bezpečný život: boční posuvné dveře s hands-free otevíráním, Top Rear Vision, Active Safety Brake, Head-up displej atd…
       -     výška 190 cm, díky níž se snadno vejde do zastřešených podzemních parkovišť.
  • moderní charakterní styl s logem ë;
  • 4 verze: Feel & Shine pro soukromé zákazníky, Business & Business Lounge pro firemní zákazníky.

ë-SpaceTourer je společníkem pro intenzivně prožívaný život. Jde o kompaktní dodávku, která přináší odpověď na potřeby firem, nejrůznějších společenství, ale také rodinných nebo přátelských „klanů“, které touží po pohodlném, odpovědném a úsporném řízení.

ë-SpaceTourer navazuje na elektrickou ofenzívu značky Citroën v roce 2020, během níž již byly trh uvedeny vozy SUV C5 Aircross Hybrid, Ami a ë-Jumpy. V prodejní síti se objeví na konci roku 2020. 


DODÁVKA, KTERÁ JE MODERNÍ, KOMPAKTNÍ, MULTIFUNKČNÍ A … ËLEKTRICKÁ

SpaceTourer je kompaktní dodávka, do níž se vejde 6 až 9 osob, aniž by to zhoršilo její komfort, všestrannost a design. Technologicky vyspělý model s výrazným charakterem, propracovanými liniemi a vynikajícími dynamickými vlastnostmi představuje moderní vizi segmentu, který zaznamenal radikální proměny směrem ke klasicky automobilové koncepci.

Nabízí plynulé linie, neagresivní design, který svými tvary dodává pocit bezpečí a robustnosti. Styl vozu SpaceTourer je energický a současně vzbuzující důvěru. Díky vyšší přední masce, která je pro něj charakteristická, na silnici dominuje.

Symbolizuje svobodu pohybu ve více lidech a využívá know-how Citroënu, pokud jde o prostor, praktičnost a pohodu na palubě. Díky modulární platformě EMP2 má účinnou architekturu vhodnou pro každou situaci, která nabízí více prostoru v kabině, větší objem zavazadlového prostoru a lepší ovladatelnost. Vůz je k dispozici ve 3 délkách (XS: 460 cm – M: 495 cm – XL: 530 cm), přičemž verze XS nemá na trhu obdoby, je ideálním každodenním společníkem pro život na venkově i ve městě. S výškou 190 cm se snadno vejde do zastřešených podzemních parkovišť. Velmi praktický vůz je opatřen bočními posuvnými dveřmi s automatickým ovládáním, otevíracím oknem zadního víka a řadou odkládacích přihrádek

SpaceTourer nabízí díky dynamickým vlastnostem typickým pro vozy Citroën a vynikající akustice příkladné jízdní vlastnosti.Je vybaven 15 užitečnými technologickými systémy, které usnadňují život a také zajišťují vysokou úroveň bezpečnosti, jako je promítání informací na čelní sklo a on-line navigace 3D Citroën Connect Nav, Active Safety Brake, rozšířené rozpoznávání dopravních značek nebo automatické přepínání dálkových světel.

Moderní a všestranná kompaktní dodávka SpaceTourer spojuje očekávání několika skupin cílových zákazníků, kteří mají společnou potřebu: svobodu pohybu a přepravu osobSe 100% elektrickou verzí modelu SpaceTourer přichází Citroën s nabídkou, která uspokojí firmy, nejrůznější sdružení i soukromé zákazníky, kteří touží po pohodlném, odpovědném a úsporném řízeníë-SpaceTourer neznamená žádný ústupek od vlastností verzí se spalovacím motorem a přináší vhodnou odpověď inspirovanou způsobem využívání automobilů ze strany zákazníků.

ë-SpaceTourer je plně v souladu s elektrifikační strategií značky Citroën „Inspired by You All“, v jejímž rámci je v roce 2020 na trh uváděno 6 modelů s elektromotorem, které jsou dostupné široké veřejnosti a jejich nabídka je přizpůsobená každému segmentu.