CEE´D GT LINE: Více touhy za sekundu

Objevte své sportovní "já".

RYZÍ SPORT, ČISTÝ ADRENALIN

Tato speciální úprava propůjčuje modelům s karoserií hatchback i kombi SW novou úroveň dynamiky. Navíc má také řada GT Line sportovněji nastavený podvozek, který
zajišťuje skutečně živou jízdu. Rozhodněte se mezi bezprostředně reagujícími a současně hospodárnými pohonnými jednotkami: zážehovým motorem 1,0 T-GDI (120 k) a vznětovým motorem 1,6 CRDi (136 k). Po nastartování motoru se rozsvítí LED diody ve tvaru ledových kostek uložených v robustním předním nárazníku a to je jasný signál, že je vůz připraven vrhnout se do akce. Není pochyb o tom, že modelová řada GT Line je určena pro ty, kdo chtějí spojit splněná přání s adrenalinovými zážitky.

ATLETICKÝ EXTERIÉR

Vzrušující sportovní vzhled je tvořen sportovními nárazníky, dvojitými chromovanými koncovkami výfuku, rozšířenými bočními prahy a zadními svítilnami LED doplněnými exkluzivním emblémem GT Line na zadním výklopném víku. Celek završují nově navržená 17" kolA z lehké slitiny. GT Line má DNA vozů GT kategorie ve své krvi. 

Nemusíte být profesionálním závodním jezdcem, abyste za volantem vnímali zvýšený adrenalin. Stačí, když se porozhlédnete po interiéru vozu cee’d GT Line. Je přeplněn prvky utvářejícími sportovní dojem, které vám zvýší ihned tep, jako například čalouněním sedadel s vlastním individuálním ztvárněním. Atletickou atmosféru umocňuje volant potažený perforovanou kůží s šedým kontrastním prošitím. Jste připraveni prudce sešlápnout plynový pedál? Nastal čas užít si jízdu ve vzrušujícím stylu GT Line.

KATALOG  TECHNICKÉ ÚDAJE