GT LINE: Objevte svého sportovního ducha

GT LINE: Objevte svého sportovního ducha

Elegance nebo prostor? Získejte 2v1.

Ryzí sport, čistý adrenalin. To je GT Line.

Zrychlená dynamika

Dejte najevo své atletické vlohy speciální výbavovou linií GT Line pro model Kia cee'd Sportswagon. Nabídka začíná sportovním podvozkem a výběrem mezi zážehovým motorem GDI Turbo (120 k) a vznětovým motorem 1.6 CRDi (136 k). Připočtěte k tomu širokou škálu exkluzivních prvků GT Line a Váš cee'd bude zcela připraven na Váš sportovní styl jízdy. Je to tenká hranice mezi touhou a adrenalinem. 

Přitažlivost, která potěší

Atletický exteriér modelu Kia cee'd SW GT Line se vyznačuje odvážným designem. Vzrušující sportovní vzhled je tvořen sportovními nárazníky, dvojitými chromovanými koncovkami výfuku, rozšířenými bočními prahy a zadními svítilnami LED doplněnými exkluzivním emblémem GT Line na zadním výklopném víku. Celek završují nově navržená 17“ kola z lehké slitiny. GT Line má DNA vozů kategorie GT ve své krvi, stejně jako Vy.

Uvnitř verze GT Line

Kia cee'd Sportswagon GT Line má sportovní interiér, který ladí s odvážným exteriérem a odpovídá vzrušujícím výkonům. Jedinečné ozdobné prošívání v exkluzivním designu GT Line v celém interiéru vytváří atletickou atmosféru, kterou umocňuje volant obšitý perforovanou kůží, vyzývající řidiče k uchopení, a hliníkové pedály, čekající na sešlápnutí.

Kia cee´d SW GT line