Komfort a kvalita, kterou pocítíte

Co vznikne, když oceňovaný evropský designérský tým zkombinuje siluetu sportovního kupé s promyšlenou funkčností pětidvéřového vozu?

DESIGN, KTERÝ VYNIKÁ

Kia cee´d vyniká při pohledu z každého úhlu díky prémiovým předním xenonovým světlometům se světly LED pro denní svícení a zadním svítilnám LED. Výbavu svého vozu můžete rozšířit o panoramatické střešní okno, které zaplaví interiér přirozeným světlem. 

Design interiéru vás uchvátí a to nejen chromovým zvýrazněním všech hlavních vnitřních designových prvků. Pro jeho interiér je k dispozici široký výběr druhů čalounění a obložení, které odpovídají nejvyšším standardům. Atraktivní přístrojová deska byla navržena s ohledem na potřeby řidiče, abyste mohli snadno ovládat veškeré funkce. Teplé světlo dekoračního osvětlení společně s důkladně promyšlenými detaily vytváří prémiovou atmosféru, kterou si zamilujete.

Design přední části interiéru předčí všechna vaše očekávání. Vysoce kvalitní materiály a zvláštní pozornost věnovaná ergonomii jsou zárukou, že se na silnici budete cítit jako doma. Jestli jste příznivci moderních pomocníků, nový cee’d Vám jich nabízí plnou náruč. Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče si pamatuje nastavení pro 2 řidiče a volant lze seřizovat výškově i podélně. Jak volant, tak i přední sedadla řidiče a spolujezdce mohou být vyhřívané, což je perfektní řešení pro studená zimní rána. U sedadel si jednoduše zvolíte preferovanou teplotu ze tří nabízených úrovní. Máte na výběr také mezi manuální nebo automatickou dvouzónovou klimatizací. Oba systémy zajišťují vynikající hospodárnost díky nejmodernější ventilační a klimatizační technice.