Nová mobilita: Objevte hybridní a elektrické vozy KIA

Nová mobilita: Objevte hybridní a elektrické vozy KIA

Chcete přejít na elektřinu?

Přestaňte váhat a vyberte si z nabídky elektrifikovaných modelů Kia auto přesně pro vás. Značka Kia nabízí plně elektrické vozy e-Niro a e-Soul s dojezdem až 455 km bez jediné kapky paliva, plug-in hybridní Niro PHEV, Ceed SW PHEV a XCeed PHEV se spotřebou 1,3 l/100 km a čistě elektrickým dojezdem až 60 km nebo úsporné hybridy Niro a zcela nové Sorento.

5 důvodů, proč #GOelectric

  1. Parkujete na místech pro rezidenty v Praze a Ostravě ZDARMA - ušetříte tím peníze i čas
  2. Máte speciální registrační značku a využíváte dálniční síť v ČR ZDARMA
  3. Můžete využít dotačních programů, kterými pokryjete částečné náklady na pořízení vozu 
  4. Elektromobily, hybridní a plug-in hybridní vozy jsou oproštěny od silniční daně
  5. Máte nižší provozní náklady - elektromobily jsou totiž schopné přeměnit až o 40% více uložené energie na pohon než spalovací motory

 

Začněte jezdit &GOelectric

Značka Kia kráčí vstříc e-mobilitě a tak bychom vám chtěli představit přírůstky v paletě modelů s nízkoemisními pohony.

 

KIA e-NIRO

100% elektrický crossover, který vám poskytne okamžité zrychlení, umožní snadné nabíjení a dlouhý dojezd až 455 km na jedno nabití. K tomu si budete užívat komfortu prostorného, elegantního a extrémně tichého interiéru. Dobrý pocit ve vás vyvolá jízda s nulovými emisemi, kterou si díky 4 jízdním režimům můžete přizpůsobit podle svých požadavků. Kia e-Niro je svižná také při dobíjení. Připojíte-li e-Niro s vysokokapacitní baterií 64 kWh k rychlodobíjecí stanici o výkonu 100 kW, bateriový modul se dobije z 20 na 80% za pouhých 42 minut. Pokud je vaším revírem spíše město, postačí vám pořídit si verzi se sadou akumulátorů s kapacitou 39,2 kW umožňující dojezd až 289 km. 

Ceník ke stažení >  Více o modelu e-Niro >

 

Model Niro je dostupný také ve verzi hybrid nebo plug-in hybrid PHEV. V obou případech se jedná o kombinaci spalovacího motoru a elektromotoru. Zatímco hybrid nabííjí svou baterii během jízdy, tak Kia Niro plug-in hybrid si svou extra porci energie pořizuje také ze zásuvky a dokáže ujet až 58 kilometrů na čistě bateriový pohon. 

 

KIA e-SOUL

Elegantní elektromobil, který nejen svými tvary vyčnívá z davu. Nově vyladěný podvozek a zadní náprava propůjčuje e-Soul více stability při sportovní jízdě. Nový motor o výkonu 204 koní poskytují nebývalou jízdní dynamiku.  Baterie o značně větší kapacitě 64 kWh se stará o to, aby Kia e-Soul absolvovala jízdu dlouhou i několik set kilometrů: Nová kapalinou chlazená lithium-ion polymerová vysokokapacitní baterie umožňuje u nové Kia e-Soul ve srovnání s první generací mnohem delší dojezdovou vzdálenost ža 452 km. E-Soul nabízí také nejmodernější asistenční systémy, které zvyšují bezpečnost a komfort cestování.

Ceník ke stažení >   Více o modelu e-Soul >

 

 

 

 

KIA XCeed PHEV

Plug-in hybridní jízda s crossoverem XCeed, během které je při zpomalování nebo brzdění kinetická energie vozidla automaticky přeměňována na elektrickou energii, která slouží k nabíjení sady akumulárotů. Stisknutím jednoho tlačítka můžete přepínat mezi režimy elektrického nebo hybridního pohonu. Ještě nemáte jasno? Přesvědčí vás jeho úspora, průměrná spotřeba je 1,2 l na 100 km.

Ceník ke stažení >   Více o modelu XCeed >

 

 

 

 

 

 

 

KIA Ceed SW PHEV

Plug-in hybrid Ceed Sportwagon je rodinný vůz, který nabízí to nejlepší z obou světů - kombinaci dynamického přitažlivého designu s prostorným a praktickým interiérem,
a to vše doplněno výhodami ekologického elektrifikovaného pohonu Kia. Používá benzínový motor a elektromotor s plynulými přechody, vy si tak užijete ekologickou jízdu v ryzím komfortu. Ceed SW PHEV je navíc vítěz co se týče zavazadlového prostoru který při sklopení zadních sedadel nabízí objem až 1506 litrů.

Ceník ke stažení >   Více o modelu Ceed SW >

 

 

 

 

 

 

 

NOVÁ KIA SORENTO HEV

Nejnovější SUV Kia Sorento poskytuje jak pozoruhodné výkony a hospodárnost, tak i nekonečné potěšení z jízdy. Hybridní pohon 1.6 T-GDi HEV (230 k) je skvěle doplněn 6stupňovou převodovkou, která zaručuje hladké řazení a okamžitou akceleraci. Nové Sorento navíc z pohledu variability nabízí velkorysý prostor. Lze ho rychle přeměnit z 5místného vozu na 7místný nebo ho například před výpravou přestavíte pro přepravu nákladu v obrosvkém zavazadlovém prostoru o objemu až 813 litrů. Každý jízda pro vás bude potěšením, díky hospodárnosti hybridního pohonu totiž snižujete nejen emise CO2, ale také celkové provozní náklady.

Ceník ke stažení >  Více o modelu Sorento >

 

 

 

 

Stále se obáváte? Nejste jediní, kdo váhá s pořízením elektromobilu. Kontaktujte našeho prodejce vozů, který Vám odpoví na dotazy.

Jan Zběhlík

Jan Zběhlík

vedoucí prodeje vozů Kia

jan.zbehlik@autocentrum.cz