PROVOZNÍ VLASTNOSTI

PROVOZNÍ VLASTNOSTI

Prožívejte více. Užívejte si více.

Dynamické motory

Vyberte si z řady výkonných a hospodárných zážehových a vznětových motorů s výkonem od 100 do 140 k pro dynamickou jízdu. Všechny motory splňují nejnovější emisní normu Euro 6d TEMP. Všechny přeplňované zážehové motory jsou vybaveny filtrem pevných částic (GPF) a vznětové motory mají vyspělý systém selektivní katalytické redukce (SCR).

Převodovka s pohotovým řazením 

Vyberte si 6stupňovou mechanickou převodovku s hladkým řazením, nebo 7stupňovou dvouspojkovou převodovku Kia 7DCT, která se vyznačuje hospodárností a ještě rychlejším řazením. Přizpůsobte si zážitky z řízení voličem jízdních režimů DMS (Drive Mode Select)1: režim Normal zmenšuje ovládací síly a snižuje spotřebu paliva, zatímco režim Sport podporuje sportovní výkony a zrychluje reakce. Páčky na volantu pro manuální řazení Vám poskytnou nejvyšší úroveň kontroly a výkonů.

Snadná ovladatelnost s pohotovými reakcemi

Užívejte si jistotu při řízení s minimálním nakláněním karoserie v zatáčkách a vynikající stabilitou ve vyšších rychlostech. Nezávislé zavěšení všech kol s optimalizovanou charakteristikou pružin i tlumičů a strmějším převodem řízení Vám poskytne rychlé reakce při změnách směru eumatiky Michelin Pilot Sport 4 dokonale umocňují sportovní ovladatelnost nového modelu Kia Ceed.