Více prostoru...více života

Více prostoru...více života

Komfortní, kvalitní a všestranný vůz.

Všestrannost

Nová Kia cee’d Sportswagon vyniká svou všestranností. Nabízí chytré využití veškerého prostoru: odkládací schránky pod podlahou, velkorysý zavazadlový prostor,sklopná sedadla a velký počet malých, ale praktických prvků, jako jsou vertikální kolejnice pro snadnější uspořádání a zajištění zavazadel. Zavazadlový prostor může mít objem až 1642 litrů - dost pro všechna Vaše dobrodružství.

Kvalita, kterou pocítíte

Interiér je kompletně vybaven velmi kvalitními materiály. K prémiové atmosféře přispívá přístrojová deska s měkkým povrchem a čitelnost přístrojů zvyšuje displej TFT LCD s vysokým rozlišením. Středová loketní opěrka je nastavitelná, zatímco asymetrická středová konzola je natočena směrem k řidiči. Skutečně jsme se postarali o to, abyste zažili nejkomfortnější jízdu svého života.

Všechno je v detailech

V novém modelu Kia cee'd Sportswagon se budete na silnici cítit vždy jako doma. Volant lze nastavit výškově i podélně. Jak volant, tak i sedadla vpředu mohou být vyhřívaná a s příchodem léta budete mít na dosah prstů moderní dvouzónovou klimatizaci.