Nejprodávanější užitkový vůz - PEUGEOT BOXER

Peugeot Professional

Objevte nový Peugeot Boxer, odolný a úsporný vůz, navržený v různých verzích speciálně pro vaši profesi.
Vzhledem k širokému rozpětí maximální technicky přípustné hmotnosti vyhoví nový Peugeot Boxer požadavkům všech vašich podnikatelských aktivit.
Jistě oceníte jednoduché ovládání a účinné prvky na podporu řízení, stejně jako nový design přední části vozu, který spojuje moderní trendy se spolehlivou robustností.

Testovací jízda    Ceník a technická data    Katalog    Příslušenství

5 DŮVODŮ PROČ VYBRAT BOXER:

1. KVALITA
Abychom vám mohli za všech okolností garantovat nejvyšší úroveň kvality a spolehlivosti, byl Peugeot Boxer podroben mnoha zátěžovým testům v extrémních podmínkách:
  • 4 000 000 km v náročném terénu včetně cest se špatným povrchem s cílem prověřit odolnost motoru a dosáhnout jeho optimální spolehlivosti,
  • 500 000 testovacích cyklů zavření dveří,
  • 1500 hodin v klimatické komoře při teplotách od ‑20 °C do +40 °C,
  • 1000 přejezdů brodů,
  • a testy odolnosti vůči korozi s použitím slané vody.

2. JEDNODUCHOST & EFEKTIVITA
Nový Peugeot Boxer nabízí širokou škálu účinných prvků výbavy, které vám usnadní řízení a celé posádce vozu zajistí maximální bezpečnost.

3. REFERENČNÍ UŽITNÉ VLASTNOSTI
Peugeot Boxer nabízí několik typů karoserií různých rozměrů s řadou doplňkového příslušenství a je tak schopen přizpůsobit se ve všech ohledech požadavkům vaší profese a nabídnout vám příkladné užitné vlastnosti.
 
4. PROVOZNÍ NÁKLADY
Víme, jak jsou podnikatelé a firemní zákazníci nároční, proto Peugeot Boxer nabízí mimořádně konkurenceschopné provozní náklady.
 
5. RECENZE V TISKU
„V redakčním testu jsme měli možnost si vyzkoušet i velký valník na nejdelším podvozku Peugeotu Boxer. Občas jsem měl pocit, že jedu s opravdu velkým nákladním vozem.“

--> celý článek

DANGEL 4x4

Hledáte praktický užitkový vůz s velkou přepravní kapacitou a nízkými provozními náklady, pomocníka, na kterého se můžete spolehnout za každého počasí a bez ohledu na to, kam vás vaše pracovní povinnosti zavedou? Kompletní modelová řada užitkových vozů Peugeot obohacená i o modely s pohonem všech kol Dangel 4x4 je pro vás optimálním řešením.

Užitkové vozy Peugeot 4x4 vám nabízejí všechny vlastnosti, které od užitkového vozu očekáváte (přepravní kapacita, odolnost a praktičnost). Současně jistotu mobility za všech okolností garantovanou pohonem všech čtyř kol Dangel 4x4 a to vše při zachování hospodárnosti provozu. Přestavby užitkových vozidel Peugeot na pohon 4x4 jsou výsledkem třicetileté spolupráce společnosti Peugeot se specializovanou firmou na pohon všech 4 kol Automobiles Dangel. Ta se stala pro Peugeot „dvorním“ dodavatelem přestaveb 4x4 již v roce 1980 a od té doby bylo vyrobeno přes 30 000 vozů s pohonem všech kol.

SYSTÉM DANGEL
Jádrem systému Dangel je viskózní spojka, která u vozů s předním pohonem v případě potřeby automaticky přenáší část točivého momentu na zadní kola. V běžných jízdních podmínkách na silnici je chování vozu srovnatelné se standardním vozidlem a jeho jízda je stejně hospodárná. Při ztrátě přilnavosti v terénu však viskózní spojka automaticky zajistí plynulé a pro řidiče neznatelné zapojení zadních kol a vozidlo získává přednosti pohonu 4x4. Užitné vlastnosti vozu zůstávají plně zachovány. Výhradně mechanické řešení 4x4 přináší pouze zvýšení hmotnosti (resp. snížení užitečné hmotnosti). Zároveň se zvyšuje i světlá výška vozů.
 
 

Jak to funguje?
Pokud systém kontroly trakce (TRC) zjistí, že poháněná kola při akceleraci prokluzují, automaticky omezí točivý moment motoru, aby odstranil problém a obnovil přilnavost. Výsledkem je lepší přenos hnací síly na silnici (úspora paliva), delší životnost pneumatik a zvýšená celková bezpečnost. Systém TRC zároveň kontroluje brzdný systém tak, aby omezil točivý moment přenášený na silnici v případě, že by byl vyšší než dostupné tření silnice/pneumatiky.

Přednosti:
  • Spolehlivost: Konstrukce využívá výhradně provozem osvědčené mechanické součásti, není použita elektronika.
  • Výkon: Dangel 4x4 řídí přenos točivého momentu na zadní nápravu podle momentální potřeby. Je zárukou bezpečnosti a dobré přilnavosti k vozovce nejen v zimním období.
  • Jednoduchost: Systém Dangel 4x4 pracuje samočinně, bez zásahu řidiče, vyhoví všem uživatelům.
  • Hospodárnost: Za dobrých adhezních podmínek je náhon soustředěn pouze na přední nápravu, což vede ke snížení spotřeby

Odtahová služba 24HOD.

Odtahová služba 24HOD.

servis@autocentrum.cz

Petr Jičínský

Petr Jičínský

vedoucí prodeje vozů Peugeot

petr.jicinsky@autocentrum.cz