Objevte užitkový vůz PEUGEOT Expert

Má celou řadu předností, které vám usnadní vaše každodenní pracovní povinnosti a splní všechny profesní požadavky. S jeho moderními motory vás každý den čeká pohodlné řízení podpořené efektivními výkony.

 

Katalog  Ceník a technická data  Katalog Příslušenství  Domluvit testovací jízdu 

 

PEUGEOT EXPERT FURGON

PEUGEOT EXPERT JE VHODNÝ PRO KAŽDOU PROFESI
Výrazný design modelu PEUGEOT Expert jasně vyjadřuje robustnost a moderní charakter tohoto nového vozu. Na výběr máte ze třech délek karoserie, včetně v této kategorii ojedinělé verze L1, která měří pouze 4,60 m. Kromě toho se modelová řada PEUGEOT Expert skládá z několika karosářských variant ‑ furgon, polocombi nebo devítimístná verze Combi ‑ a může tak plně uspokojit různorodé potřeby každé profese
 
VE MĚSTĚ BEZ OMEZENÍ
Kompaktní verze PEUGEOT Expert L1 o délce 4,60 m má ideální rozměry pro snadný pohyb v městském provozu. Navíc můžete počítat i s jejími dalšími přednostmi: užitečnou hmotností až 1400 kg, objemem přepravního prostoru 5,1 m3 a užitečnou délkou 3,32 m. PEUGEOT Expert se přizpůsobil také dnešním podmínkám parkování: jeho výška standardně nepřesahuje 1,90 m a vy tak můžete bez omezení zaparkovat na kterémkoliv parkovišti nebo v podzemních garážích.
 
VĚTŠÍ VARIABILITA, VYŠŠÍ PRODUKTIVITA
Prakticky řešený PEUGEOT Expert je vybavený například otvorem v přepážce Moduwork, díky němuž lze na rovné podlaze přepravovat předměty o délce až 4 m a současně zůstávají zachována 2 místa spolujezdce vpředu. Otestujte jeho nákladový prostor o objemu 6,6 m3 a boční posuvné dveře s hands-free ovládáním, inovativní funkci, která vám velmi usnadní nakládání a vykládání zboží a přepravovaných předmětů.
 
VÝKONNÝ A ÚSPORNÝ
PEUGEOT Expert představuje svou novou platformu, která vznikla úpravou modulární platformy EMP2. Vedle vysokého jízdního komfortu, kvality a efektivity může Expert díky novému podvozku nabídnout užitečnou hmotnost až 1400 kg. Na palubě vozu PEUGEOT Expert vás čeká jízdní komfort prvotřídní úrovně. Motory BlueHDi s výkonem od 95 k do 180 k a točivým momentem 400 Nm obsluhované novou automatickou převodovkou EAT6 jsou příslibem příjemného řízení, nejnižších hodnot spotřeby paliva a emisí CO2 v kategorii a velmi příznivých provozních nákladů se servisním intervalem 40 000 km nebo 2 roky.
 
 

DESIGN A KOMFORT

Propracované křivky karoserie jsou výrazem síly a charakteru tohoto nového užitkového vozu a současně dávají tušit prostorný a funkční interiér.
 
VNĚJŠÍ DESIGN
S novým designem PEUGEOT Expert získává robustní a velmi elegantní vzhled. Proporce jsou harmonicky rozloženy mezi přední masku, místo řidiče a zadní část vozu. Čisté linie podtrhují ladnost vozu a jeho moderní tvar. Výrazný a na první pohled rozpoznatelný styl vozu doplňuje i vysoko umístěná svislá maska chladiče. Pack Look nebo světelný LED podpis podpoří elegantní image vaší společnosti.
 
KOMFORT INTERIÉRU
Komfort řízení hraje v interiéru vozu PEUGEOT hlavní roli. Nastupování do vozu usnadňuje praktické stupátko a ze zvýšené pozice má řidič výborný přehled o dění na vozovce. Funkčně a ergonomicky uspořádané místo řidiče je vybavené řadou odkládacích přihrádek a pozice při řízení je stejně pohodlná jako v osobních vozech. Usedněte za volant a zažijte při řízení zcela nové zážitky, které vám zprostředkuje výsuvný Head‑Up displej a moderní asistenční systémy. Otočný psací stolek, který je součástí výbavy Moduwork, se používá se středovou loketní opěrkou a během okamžiku promění místo řidiče v praktickou a ergonomicky řešenou mobilní kancelář. S držákem na Smartphone s integrovaným dobíjecím kabelem nebo držákem na tablet na palubní desce máte veškeré svoje digitální vybavení neustále po ruce a na očích.
 
KONEKTIVITA
V interiéru dále najdete i 3D navigaci nové generace s on‑line připojením a hlasovým ovládáním, která vám zpříjemní plnění vašich každodenních pracovních povinností. Systém obsluhujete prostřednictvím dotykového displeje. Funkce Mirror Screen vám umožní bezpečně používat aplikace telefonu přímo na dotykovém 7'' displeji ve voze. Stačí jen připojit váš chytrý telefon do USB vstupu na palubní desce.
 
 

PŘEPRAVNÍ KAPACITA

Užitkový vůz PEUGEOT Furgon představuje ve své výbavě prvky, které zvýší vaši produktivitu a jejichž používání je mimořádně jednoduché.
 
SYSTÉM MODUWORK
S výbavou Moduwork vám nový PEUGEOT Expert otevírá nové možnosti uspořádání interiéru vozu. Neobsazené sedadlo spolujezdce můžete v případě potřeby přiklopit směrem nahoru, čímž získáte další přepravní prostor s rovnou podlahou.
A pokud potřebujete převážet dlouhé předměty, stačí otevřít otvor v přepážce a rázem máte k dispozici úložnou plochu o délce až 4 m.
Ale to není zdaleka vše… sklopíte‑li opěradlo prostředního sedadla, objeví se stolek s otočnou psací deskou a váš nový PEUGEOT Expert se promění v pohodlnou mobilní kancelář.
 
BOČNÍ POSUVNÉ DVEŘE S HANDS-FREE OVLÁDÁNÍM
Boční posuvné dveře s hands-free ovládáním u nichž stojíte, odemknete a otevřete zasunutím nohy pod okraj zadního nárazníku. Stejným pohybem se dveře také zavřou a zamknou, když se chcete od vozidla vzdálit. Už nemusíte brát za kliku dveří ani odkládat věci, které nesete. Stačí mít u sebe elektronický klíč... Jak praktické a snadné!
 
INTERIÉR VOZU
Nový užitkový vůz PEUGEOT Expert dokázal spojit kompaktní rozměry s maximální přepravní kapacitou, která je u užitkových vozů základním předpokladem.
Furgony a verze Polocombi jsou vybaveny zadními symetrickými dvoukřídlými dveřmi, které mohou být opatřeny vyhřívaným sklem a stěračem. Za příplatek je možné alternativně objednat výklopné zadní dveře. Díky otevírání dvoukřídlých dveří do úhlu 250° vůz nezasahuje během vykládky a nakládky do silnice. Tyto dveře jsou v nabídce příplatkové výbavy u verze L3, kde neomezují otevírání bočních posuvných dveří.
 
VYBAVENÍ PRO PROFESIONÁLY
Interiér nákladového prostoru si můžete za příplatek vybavit obložením podlahy nebo kompletním obložením, které chrání boky i podlahu. Obložení může být ze surového dřeva nebo z potaženého dřeva s protiskluzovou podlahou a hliníkovými lištami podběhů kol. PEUGEOT Expert Furgon je standardně vybaven plnou plechovou přepážkou.
Prosklená izolační přepážka představuje alternativu ke standardní přepážce. Přináší větší akustický a tepelný komfort a pro posádku vozu je zárukou vyšší bezpečnosti. Pro lepší ergonomii a komfort řidiče přináší izolační přepážka možnost většího sklonu nebo posunu sedadla řidiče.
 

TECHNICKÉ PARAMETRY

Užitkový vůz Expert může být poháněn řadou moderních dieselových motorů BlueHDi Euro 6 s výkonem od 95 k do 180 k.