TECHNOLOGIE VÁM TAK SLUŠÍ

Peugeot 108 je vybavený technologickou výbavou s různými možnostmi konektivity, která vám usnadní pohyb a život ve městě.

DOTYKOVÝ DISPLEJ

Peugeot 108 otevírá uživateli městského automobilu brány do světa nových technologií: klíčem je velký 7" dotykový displeji umístěný uprostřed palubní desky. Jedná se o interface umožňující používat rádio, palubní počítač a nastavovat provozní parametry vozidla. Najdete na něm informace a ovládání všech funkcí potřebných pro řízení vozu.

MIRROR SCREEN

Díky inovaci Mirror Screeni se velký dotykový displej ve voze Peugeot 108 stává zrcadlem vašeho chytrého telefonu.i Na obrazovce najdete obvyklé menu telefonu a přístroj i aplikace v něm můžete pohodlně ovládat přímo na dotykové obrazovce.

BEZKLÍČOVÝ PŘÍSTUP A START

Systém pro bezklíčový přístup a nastartování vozu (ADML)i umožňuje jednoduše odemknout/ zamknout vůz a nastartovat motor pouhým stisknutím tlačítka Start/Stop na středovém panelu.

AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE

Automatická klimatizacei optimálním způsobem reguluje teplotu v kabině vozu, intenzitu, rozptyl a přívod externího vzduchu.