VLASTNÍ ÚPRAVY

VLASTNÍ ÚPRAVY

Nový Peugeot 108 vám dává prostor, abyste se odlišili a uplatnili svou fantazii!

Každému jeho vlastní Peugeot 108!
Škála osmi barevných odstínů karoserie, šest stylových motivů a různá provedení interiéru… Peugeot 108 si můžete vyladit přesně podle svých představ.
Vyberte si své oblíbené barvy, materiály, stylové doplňky a unikátní detaily exteriéru a interiéru a vytvořte si vlastní vůz Peugeot 108, který bude obrazem vaší osobnosti. U verze 108 TOP! si můžete pohrát dokonce i s barvou kapoty vozu, která je k dispozici v černé, šedé nebo tmavě fialové Red Purple

 

CHIC & SPORT

S vozem PEUGEOT 108, spojíte eleganci a sportovní rysy bez jediného falešného tónu. Motiv "Dressy" je reinterpretací nadčasového, jemně plastického vzoru „kohoutí stopa“. Mistrné spojení módních prvků se sportovním duchem jistě osloví všechny milovníky fashion trendů.

ROCK‘N’GLAM

"Diamond" je nejpůvabnější motiv ze všech. Zůstat bez povšimnutí bude nemožné. Kombinace matných a lesklých hranolů vytváří efekt většího objemu a dynamického pohybu. PEUGEOT 108 se po silnici nese s elegantní lehkostí a za sebou nechává jen závistivé pohledy a mocný dojem!

SPLIT THE ROAD
Je vám vlastní spíše dvoubarevné tónování? Pak vás jistě osloví výrazný vzor "Dual", který je k dispozici pro 3 i 5dveřovou verzi. Dvě prolínající se barvy karoserie jsou citlivě propojeny přechodovými průhlednými polepy. Dual je dvojí hra, kterou rozehrajete s jistotou a elegancí sobě vlastní. K dispozici jsou následující kombinace: červená Purple a šedá Gallium, červená Scarlett a černá Caldera, modrá Smalt a šedá Gallium, modrá French a černá Caldera, šedá Gallium a šedá Carlinite, červená Purple a černá Caldera.

 

COLOR OF LINES

Technologický vzor v městském stylu "Barcode" si pohrává s variacemi křivek a barev a boří zažité konvence. Tento ryze moderní motiv se nese na vlně současných módních trendů.

STREET SKIN

"Tattoo" používá květinový motiv s náznakem street art. S tímto vzorem dává PEUGEOT 108 najevo, že se nebojí jít vlastní cestou a zvolit si styl na pomezí romantiky a městské protřelosti. "Tattoo" osloví všechny ty, kteří si ve své duši dokázali uchovat jemnocit a umí ho okořenit správnou dávkou extravagance. Bude těžké mu odolat…

FIT & DRIVE

Motiv "Sport" , to je PEUGEOT 108 se sportovní tváří. Zdobí ho černě lakované kryty vnějších zpětných zrcátek s červeným lemem a speciálními koberečky. "Sport" je styl pro atleticky laděné ženy a muže. A je zřejmé, že volba šachovnicového vzoru není náhodná...6 motivů pro individuální úpravu verze hatchback: polepy na karoserii, kryty vnějších zpětných zrcátek, polepy do interiéru, koberečky, kryt na klíč zapalování. 5 motivů pro individuální úpravu verze s plátěnou střechou: polepy na karoserii, kryty vnějších zpětných zrcátek, polepy do interiéru kabiny, koberečky, kryt na klíč zapalování. 6 dvoubarevných kombinací pro tří a pětidveřovou verzi: polepy karoserie s přechodem černá/šedá/transparentní, kontrastní barva karoserie v horní části, koberečky.