ŠKODA Superb Sportline

Vášeň pro rychlost.

Pohled zvenčí

Při pohledu z dálky vás vůz zaujme svými vyváženými proporcemi a dynamickými křivkami. Zblízka pak vyniknou ostře řezané rysy a skvělé detaily, zdůrazňující sportovní charakter vozu. Jednou věcí si můžete být jisti - nová ŠKODA SUPERB SPORTLINE vás nikdy nenechá chladnými.

Intenzivní setkání

Výrazná příď verze SPORTLINE se chlubí černou maskou chladiče, černým pozadím předních mlhovek a černým chromováním spodního otvoru sání.

Čisté, precizní linie

Čistá geometrie, působivě tvarované povrchy a propracované tvary, puristická preciznost a elegantní linie, to všechno dává novému modelu jeho charakter. Hra konvexních a konkávních povrchů je okouzlující, s ostrými hranami, precizními oblouky a výraznými liniemi.

Dynamická silueta

Boční pohled na nový model ŠKODA SUPERB SPORTLINE je zdůrazněn zatmavenými zadními bočními okny (Sunset). Kromě toho mají všechna boční okna černé lemování. Černé jsou i kryty zpětných zrcátek, stejně jako ochranné lišty na všech dveřích.

Špičková technologie

ŠKODA SUPERB SPORTLINE je nabitá sportovní technologií. Standardem je snížený sportovní podvozek, se kterým je verze SPORTLINE o 15 mm nižší než „běžný“ SUPERB.

Výrazná záď

Černý zadní difuzor podtrhuje působivý vzhled a vytváří efektní kontrast s horizontálním chromovaným prvkem. Páté dveře liftbacku jsou osazeny zadním spoilerem, který je, stejně jako další doplňky, černý.