SPOJTE SE SE ŠKODA CONNECT

SPOJTE SE SE ŠKODA CONNECT

Kamkoli se vypravíte, nová FABIA Vám umožní zůstat ve spojení. Být plně a permanentně online přitom znamená nejen zábavu a informace, ale i případnou pomoc na cestách. Služby ŠKODA CONNECT jsou Vaší bránou do světa neomezených možností komunikace.

ŠKODA CONNECT

Unikátní rozhraní ŠKODA CONNECT zahrnuje dvě kategorie služeb. Zatímco Infotainment Online nabízí aktuální informace týkající se dopravy, čerpacích stanic, počasí, ale i celosvětového dění, Care Connect umožňuje vzdálený přístup k vozu a využívání asistenčních služeb.

CARE CONNECT – POSLEDNÍ PARKOVACÍ POZICE

Nechte si zobrazit na svém mobilním telefonu, kde přesně na rozlehlém parkovišti stojí Váš vůz, včetně data a času, kdy byl zaparkován.

CARE CONNECT – JÍZDNÍ DATA

Zajímají Vás informace o jednotlivých jízdách? Služba Jízdní data Vám je zprostředkuje. Umožní Vám získat aktuální údaje o využití vozu, průměrné spotřebě a rychlosti nebo ujeté vzdálenosti.

CARE CONNECT – TÍSŇOVÉ VOLÁNÍ

plné konektivitě patří i linka tísňového volání. Záchranný systém přitom funguje buď automaticky (v případě vážnější kolize), nebo lze pomoc přivolat manuálně stisknutím červeného tlačítka umístěného v panelu nad středovou konzolou.

SMARTLINK+

S funkcí MirrorLink® bude displej infotainmentu zrcadlit informace z Vašeho smartphonu. Všechny nainstalované aplikace, které mají certifikát o bezpečném využití ve voze, jsou s funkcí MirrorLink® kompatibilní. Součástí SmartLink+ je i přenos technických dat z řídicí jednotky vozu. Ten Vám umožní po připojení Vašeho smartphonu (přes WiFi nebo MirrorLink®) prostřednictvím aplikace ŠKODA OneApp získávat zajímavé provozní údaje, třeba o tom, jak je Vaše jízda ekonomická nebo dynamická, ale i servisní informace apod. Některé údaje mohou být dokonce uloženy na portále ŠKODA, kde jsou Vám kdykoli k dispozici. (Informace o podmínkách využívání a kompatibilitě SmartLink+ najdete na našich webových stránkách.)

INFOTAINMENT ONLINE – POČASÍ

Nenechte si ujít zprávy o počasí pro místo, kde se právě nacházíte nebo kam se chystáte, včetně detailní předpovědi a varování před srážkami.

INFOTAINMENT ONLINE – DOPRAVNÍ INFORMACE

Jeďte vždy tou nejlepší cestou. Díky informacím o opravách, případných nehodách a zácpách můžete včas reagovat na aktuální situaci a zvolit alternativní trasu, kterou Vám systém nabídne.