Jízdní komfort

Jedinečné komfortní prvky promění jízdu automobilem na radost.

Bez ohledu na to, zda sedíte na předních nebo zadních místech, díky klimatizaci "Climatronic" s regulací teploty ve třech zónách si řidič, spolujezdec i cestující na zadních místech mohou vždy užívat komfortní klima.

Multifunkční ukazatel "Premium", který se dodává sériově pro linii výbavy Highline, zobrazuje informace velmi přehledným způsobem, což je významný přínos zejména pro řidiče. Tomu tak stačí jediný pohled k tomu, aby získal přehled o všech důležitých jízdních datech. Multifunkční ukazatel "Premium" je možné na přání alternativně nahradit digitálním panelem Active Info Display, který na svém velkém barevném TFT displeji s vysokým rozlišením zobrazuje přehledným způsobem data, která řidič aktuálně potřebuje.

Potěšení pro Vaše uši pak představuje rádio "Composition Media". Prostřednictvím jeho barevného dotykového displeje můžete mimo jiné ovládat integrované telefonní rozhraní. Rádio "Composition Media" dále umožňuje prostřednictvím mnoha rozhraní připojení externích zařízení, stejně jako zobrazení logotypů rozhlasových stanic.