Světla

LED technologie dodává vozu Golf Variant ještě více charismatu.

Sériové halogenové světlomety s LED světly pro denní svícení Vám zajistí dobrý výhled i při špatné viditelnosti. Regulace délky osvětlené plochy, která je rovněž součástí sériové výbavy, pak zajišťuje přizpůsobení délky osvětlené plochy aktuálnímu stavu zatížení vozu.

Volitelné LED světlomety pak ještě více akcentují design nového vozu Golf Variant. Vyznačují se nízkou spotřebou energie a díky spektrální charakteristice jimi vyzařovaného světla, která je podobná spektru světla denního, méně zatěžují zrak řidiče. Na přání mohou být doplněny také LED mlhovými světlomety, které Vám pomohou, abyste měli i při špatné viditelnosti dobrý výhled na vozovku i na ostatní účastníky silničního provozu.

Integrovaná odbočovací světla, která se dodávají na přání, pak pomáhají k tomu, abyste při projíždění zatáčkou mohli dříve rozpoznat případné překážky. K dobrému výhledu přispívají také ostřikovače světlometů, jež se dodávají také na přání a které jsou navíc doplněné varovnou kontrolkou nízkého stavu náplně v nádržce ostřikovače. K unikátním vlastnostem osvětlení patří také volitelná zadní světla s dynamickými směrovými světly. Směrová světla jsou u nich nahrazena světelným pásem, jenž se postupně rozsvěcí ve směru odbočení.