Volkswagen Caddy Kombi

Profesionál v každém ohledu.

Žádný jiný automobil v této třídě nespojuje variabilitu, flexibilitu a kvalitu tak dokonale, jako Caddy kombi. Počet míst k sezení v jeho interiéru, který je velmi odolný proti opotřebení, může být zvětšen až na sedm nebo v případě, že potřebujete převézt zboží nebo materiál, jej lze snadno přeměnit na dvoumístný automobil s velkým nákladovým prostorem o objemu 3,2 m³. Rychle a bezpečně do něj lze uložit zejména menší předměty.

Caddy kombi zapůsobí celou řadou komfortních funkcí. Ať už se jedná o inteligentní mobilní služby online, díky kterým se rychleji dostanete na místo Vaší příští práce, vysoce kvalitní infotainment systémy nebo topení a klimatizace, Váš pracovní den bude ve voze Caddy ještě příjemnější.

Caddy kombi je sériově vybaven mnoha bezpečnostními systémy. Navíc jej lze vybavit inovativními asistenčními systémy, které Vám usnadní každou cestu.

Pro Caddy kombi jsou k dispozici motory nové generace, které mají mimořádně klidný chod, jsou velmi hospodárné a navíc splňují emisní normu Euro 6. K dalším vlastnostem pohonných jednotek patří efektivita a bezpečnost.

Caddy kombi umožňuje transportovat předměty dlouhé až 3,01 m (hodnota platí pro Maxi kombi se sklopným opěradlem sedadla spolujezdce). Promyšlený systém odkládacích prostor Vám pak při práci usnadňuje každý pohyb.

Konfigurátor