Volkswagen Caddy skříňový vůz

Spolehlivě zvládne téměř každý úkol.

Každý den s sebou přináší bezpočet výzev, které si většinou žádají rychlé, přitom však profesionální řešení. Díky skříňovému vozu Caddy máte k dispozici automobil, na který se můžete spolehnout v téměř každé situaci. Funkčnost, flexibilita a mnohostrannost – tento šikovný a kompaktní dodávkový vůz Vám nabízí vše, co potřebujete k profesionální prezentaci u Vašich zákazníků.

Caddy skříňový vůz zapůsobí celou řadou komfortních funkcí. Ať už se jedná o inteligentní mobilní služby online, díky kterým se rychleji dostanete na místo Vaší příští práce, vysoce kvalitní infotainment systémy nebo topení a klimatizace, Váš pracovní den bude ve voze Caddy ještě příjemnější.

Caddy skříňový vůz je možné vybavit inovativními asistenčními systémy, které Vám i Vašim spolupracovníkům usnadní cestu za prací nebo na místo Vašeho příštího jednání.

Pro Caddy skříňový vůz jsou k dispozici motory nové generace, které mají mimořádně klidný chod, jsou velmi hospodárné a navíc splňují emisní normu Euro 6. K dalším vlastnostem těchto pohonných jednotek patří efektivita a bezpečnost.

Caddy skříňový vůz má objem nákladového prostoru až 4,7 m³ (v provedení Caddy Maxi skříňový vůz s dělenou přepážkou s možností otevření). Promyšlený systém pro uložení a zajištění nákladu Vám při práci usnadňuje každý pohyb. Dělicí přepážky, ochranné mříže a upevňovací lišty se postarají o bezpečný transport.

 Konfigurátor