Volkswagen Golf R Variant

Více místa pro sportovní temperament. Nový Golf R Variant.

Nový Golf R Variant, jenž je silnější než kdykoli v minulosti, je důkazem extrémního technologického pokroku. Díky výkonu 228 kW (310 k), krouticímu moment 380 Nm je spojením sofistikovaného designu a očividného výkonu.

 

Výbava & Design

Vysoce kvalitní výbava, která se projevuje vzhledem automobilového sportu a čisté linie designu s detaily specifickými pro model „R“, jsou určujícími vlastnostmi vozu Golf R Variant. U mnoha prvků navíc máte možnost volby mezi jejich různým provedením.

obrázek - pohled na Nový Golf R Variant
 

Exteriér

Golf R Variant již při prvním pohledu prozrazuje, kolik síly a dynamiky se v něm skrývá. Světlomety s dynamickým osvětlením zatáček a sportovní nárazník propůjčují vozu výrazný vzhled a podtrhují tak jeho sílu.

obrázek - pohled do interiéru Nového Golfu R Variant
 

Interiér

Design interiéru je harmonickým pokračováním dojmů, které navozuje exteriér. Sportovní sedadla "Top", atraktivní detaily z kůže a výrazná loga "R" promění každou jízdu ve voze Golf R Variant ve zcela mimořádný zážitek.  

obrázek - detail na kolo Nového Golfu R Variant
 

Kola z lehké slitiny

Kola z lehké slitiny Vašeho vozu Golf R Variant jsou zárukou nadšení, a to jak v klidu, tak za jízdy, a dále tak umocňují sportovní vzhled automobilu.