Volkswagen Golf Sportsvan R-line

Dostojí svým sportovním charakterem svému jménu.

Golf Sportsvan R-Line v bílé metalíze, pohled ze zadu.

R-Line „Exteriér“

Když se sport snoubí s elegancí

S paketem výbavy R-Line získá Váš Golf Sportsvan od přídi až po záď na ještě sportovnějším charakteru. Při pohledu zpředu Vás okamžitě upoutá speciálně navržený nárazník 
R-Line, který se dočkal větších otvorů sání vzduchu, které jsou pod světlomety zvýrazněny černým lemováním v charakteristickém provedení "C" a mezi nimiž se rozprostírá černá mřížka se vzorem medové plástve. To vše dohromady dodá Vašemu Golfu Sportsvan na silném a atletickém vzhledu, který rozhodně nesplyne s davem. K expresivnímu výrazu přídi tohoto Golfu v provedení R-Line přispívají také chromované proužky dekorující leskle černá žebra masky chladiče. O ambiciózní sportovní povaze, vysoké kvalitě a komfortu Golfu Sportsvan v provedení
R-Line vypovídají mimo jiné také znaky s logem
R-line umístěné na masce chladiče a blatnících.
Sílu a hbitost vozu evokují zesílené vnější boční prahy v barvě karoserie. Na sebevědomě působící zádi zaujmou tmavě červená koncová světla, zadní nárazník v provedení R-Line a leskle černý difuzor se dvěma kulatými chromovanými koncovkami výfuku.
Pokud by se Vám zdálo, že by si Váš vůz zasloužil ještě více sportovnosti, můžete paket
R-Line pro exteriér doplnit volitelnými 17" nebo 18" koly z lehké slitiny v provedení "Salvador", "Marseille" nebo "Serron".

 
Golf Sportsvan R-Line, pohled do interiéru vozu.

R-Line „Interiér“

Jak vypadá vnitřní krása

S na přání dostupným paketem R-Line můžete změnit nejen vzhled kabiny Vašeho vozu, ale můžete zcela změnit způsob, jakým si budete užívat každou jízdu. Při otevření předních dveří Vás uvítají hliníkové prahové lišty, které upozorňují, že nastupujete do kabiny, které dominuje vysoká kvalita a pozornost věnovaná detailům. Ke své R-Line DNA se interiér hlásí nejen nápisy R-Line na již zmíněných prahových lištách, ale také logem R-Line na kůží potaženém multifunkčním volantu, na úvodní stránce informačně-zábavního systému a na opěradlech předních sedadel.
Na mimořádném charakteru dodává interiéru také dekorativní prošívání volantu a manžety řadicí páky, které harmonicky ladí s lemováním textilních koberečků a s dekorativním obložením interiéru v provedení "Black Lead Grey", které dodává interiéru na stylovosti. Černé polstrování stropu se zas pěkně doplňuje s elegantním čalouněním sportovních sedadel, jejichž vnitřní část v textilním provedení "Race" je lemována bočnicemi potaženými mikrovláknem "San Remo". Na přání jsou k dispozici také sedadla čalouněná jemnou kůží. Opomenut nebyl ani prostor pro nohy, kde najdete pedály a opěrku nohy z nerezové oceli. Kromě toho provedení R-Line zahrnuje také paket pro exteriér v kombinaci s jedněmi z 18" atraktivních kol z lehké slitiny v dynamickém provedení "Salvador", "Marseille" nebo "Serron".