Prémiová nabídka pro firmy a podnikatele: Modely Audi A4 nyní již od 614 900 Kč bez DPH

Ulehčete si cestu k snadnému podnikání s Audi A4.

AKČNÍ NABÍDKA AUDI PRO FIRMY A PODNIKATELE

  • A4 Limuzína již od 614 900 Kč bez DPH vč. servisního balíčku

  • A4 Avant již od 664 600 Kč bez DPH vč. servisního balíčku

  • A4 allroad quattro již od 826 400 Kč bez DPH vč. servisního balíčku

Využijte naší akční nabídky a pořiďte si nový vůz Audi A4 za velice výhodných podmínek. Modely Audi A4 (Limuzína/Avant) s bohatou výbavou a předplaceným servisem nabízíme nyní již od 614 900 Kč bez DPH, uvedená cena platí pro firmy a podnikatele. Stejně lákavá je také splátka v případě operativního leasingu již od 11 569 Kč měsíčně bez DPH

Kterou variantu financování si zvolíte?

Testovací jízda Kontakt na prodejce

Jaké jsou přednosti vozu Audi A4?

Audi A4 je ztělesněním pokroku. Zapůsobí na vás průkopnickou syntézou moderních technologií a smyslu pro estetično. Příkladem za všechny jsou na přání dostupné přístrojová deska Audi virtual cockpit tvořená 12,3" LCD displejem o vysokém rozlišení a soustava reproduktorů Bang & Olufsen s technologií 3D zvuku, které svým vizuálně pěkný provedením vnáší do interiéru kromě své funkčnosti také vyšší úroveň luxusu.

Suverénní výkon

Všechny motory TFSI i TDI splňují požadavky emisní normy EU 6. V rámci evropského trhu bude Audi A4 Limuzína k dispozici ve třech benzínových variantách TFSI a ve čtyřech naftových motorizacích TDI. Tyto agregáty nabízí jízdní výkon v rozsahu od 110 kW (150 koní) do 200 kW (272 koní).

Audi A4 je doslova nabito nespočtem vysoce moderních technologií, díky kterým posouvá laťku zas o další stupeň výše. Nové inovativní koncepce ovládání, systému infotainment a asistenčních systémů dělají z Audi A4 Limuzíny dokonalou syntézu techniky a estetiky.

Zaujala Vás nabídka? Neváhejte nás kontaktovat pro více informací: