Získali jsme podruhé prestižní ocenění koncernu Volkswagen - Zlatou jehlici

Pravidelně získáváme prestižní ocenění od značky Volkswagen

Prohlédnout úspěchy značky Volkswagen za rok 2020

Společnost Porsche Česká republika, divize Volkswagen osobní vozy, předala Zlaté jehlice za rok 2017. Slavnostní večer, na němž byli vyhlášeni a oceněni tři nejlepší pracovníci prodejní a servisní sítě značky Volkswagen v České republice, se uskutečnil 15. února 2018 v pražském hotelu Augustine. Zlatá jehlice je jedním z nejprestižnějších ocenění, udělovaných koncernem Volkswagen podnikatelům a pracovníkům v oblasti prodeje a servisu vozů značky Volkswagen. Jedním ze tří držitelů Zlaté jehlice za rok 2017 se stal Petr Eis, obchodní ředitel společnosti Autocentrum BARTH a.s. Toto ocenění jsme získali již podruhé, Zlatou jehlici za rok 2015 převzal Michal Burkoň, předseda představenstva a výkonný ředitel Autocentra BARTH. 

Ocenění Zlatá jehlice 2017Držitelem Zlaté jehlice se mohou stát pouze výjimečné osobnosti s dlouhodobě zodpovědným přístupem, loajalitou ke značce a trvale vysokými pracovními výkony. Na fotografii Vratislav Strašil, Franz Pommer, Jiří Jantač a Jan Špinar ze společnosti Porsche Česká republika společně s laureáty Zlaté jehlice za rok 2017.

„Volkswagen je již mnoho let nejúspěšnější dováženou značkou na českém trhu a na tom má zásadní podíl naše prodejní a servisní síť,“ říká Vratislav Strašil, jednatel společnosti Porsche Česká republika. „Zlatými jehlicemi proto oceňujeme výjimečné osobnosti, které dávají svou pílí, mimořádným nasazením, zodpovědným přístupem, loajalitou ke značce, dovednostmi a znalostmi i trvale vysokými pracovními výkony skvělý příklad ostatním pracovníkům naší prodejní a servisní sítě.“ Vratislav Strašil předal na slavnostním večeru v krásném prostředí pražského hotelu Augustine Zlatou jehlici za rok 2017 Petru Eisovi, obchodnímu řediteli společnosti Autocentrum BARTH, za dlouhodobě skvělou práci v oblasti prodeje. 

„Naší prioritou je maximální spokojenost zákazníků jako úrodná půda, z níž vyrůstá jejich loajalita k naší značce,“ říká Franz Pommer. „Kvalitní prodejní a servisní služby na nejvyšší úrovni, které poskytují všichni tři laureáti Zlaté jehlice za rok 2017, jsou jedinou cestou k trvale udržitelným úspěchům.  Jsem proto přesvědčen, že se všechny tři Zlaté jehlice dostaly do správných rukou. Rád bych touto cestou ještě jednou poděkoval všem oceněným za jejich vzornou a přínosnou práci pro značku Volkswagen a především pro naše zákazníky. Je skvělé mít v prodejním a servisním týmu tak výjimečné muže."

Petr Eis začínal v roce 2009 jako prodejce vozů Volkswagen. Díky své aktivní a poctivé práci se brzy stal vedoucím prodeje vozů Volkswagen a nakonec byl jmenován obchodním ředitelem. Ambiciózní Eis se zasloužil o spuštění operativního leasingu BARTH Operák i o každoroční skokový růst počtu prodaných vozů. S 2061 vozy se společnost Autocentrum BARTH umístila v loňském roce na druhém místě mezi všemi dealery Volkswagen v České republice.