Prémiová nabídka pro firmy a podnikatele: Modely Audi A6 nyní již od 999 000 Kč bez DPH

Ulehčete si cestu k snadnému podnikání s Audi A6.

AKČNÍ NABÍDKA AUDI PRO FIRMY A PODNIKATELE

  • A6 Limuzína již od 999 000 Kč bez DPH vč. servisního balíčku

  • A6 Avant již od 1 033 800 Kč bez DPH vč. servisního balíčku

  • A6 allroad quattro již od 1 068 500 Kč bez DPH vč. servisního balíčku

Využijte naší akční nabídky a pořiďte si nový vůz Audi A6 s paketem Lifestyle a paketem Sport za velice výhodných podmínek. Modely Audi A6 (Limuzína/Avant) s motorem 3.0 TDI quattro S tronic s bohatou výbavou a předplaceným servisem nabízíme nyní za 999 000 Kč bez DPH, uvedená cena platí pro firmy a podnikatele. Stejně lákavá je také splátka v případě operativního leasingu, která činí 16 734 Kč měsíčně bez DPH. Kterou variantu financování si zvolíte?

Testovací jízda Katalog Kontakt na prodejce

Jaké jsou přednosti vozu Audi A6?

Asistenční systémy pro větší bezpečnost a komfort

Většina dopravních nehod je způsobena lidskou chybou. V mnoha případech však lze důsledky těchto autonehod snížit použitím moderních asistenčních systémů. Vaše Audi Vás bude při řízení podporovat pomocí celé řady různých technologií, které Vám pomohou bezpečně dosáhnout Vašeho cíle. Tyto asistenční systémy jsou navzájem úzce propojeny, čímž se zvyšuje jejich všestrannost a účinnost - a současně také Vaše pohodlí.

Motory - neobyčejně efektivní a mimořádně úsporné

Díky velmi silným motorům TFSI a TDI zapůsobí Audi A6 Limuzína svými skvělými jízdními vlastnostmi a schopností strhujícího zrychlení. Inovativní technologie na zvýšení efektivity zas snižují spotřebu paliva a množství vyprodukovaných škodlivých emisí. Výsledkem je výjimečná kombinace dynamického výkonu a mimořádné úspornosti. Motor Audi TDI využívá přímé vstřikování v kombinaci s přeplňováním turbodmychadlem k podání vynikajícího výkonu - ten je zajištěn vysokým točivým momentem v celém spektru otáček a konstantní dodávkou energie. Další výhodou těchto agregátů je snížení emisí a spotřeby paliva. Příkladem je motor 3.0 TDI clean diesel quattro: 235 kW (320 koní). Model Audi A6 dosahuje s tímto motorem maximální rychlosti 250 km/h a zrychlení z 0 na 100 km/h během 5,0 vteřin. Všechny motory TDI splňují podmínky emisní normy Euro 6.

Inovativní světlomety Martix LED

Tma je relativní pojem. S volitelnými světlomety Audi Matrix LED se noc promění v den. Nová technologie světlometů se může pochlubit světelným paprskem, který se svou barvou podobá dennímu světlu. V zatáčkách tyto světlomety vždy předvídají, jakou plochu je třeba osvětlit. Pokud systém ve voze rozpozná jiná vozidla, Audi A6 Avant přizpůsobí světelný paprsek dané situaci. To je možné vzhledem k využívání celé řady různých senzorů a kamery. A také díky funkci stmívání a inovativnímu uspořádání LED diod.  

Audio systém Bang & Olufsen Advanced

Audio systém Bang & Olufsen Advanced nabízí tu nejlepší kvalitu zvuku, která Vám zprostředkuje zážitek srovnatelný s koncertní síní. 14 reproduktorů, mezi které patří středový reproduktor a subwoofer, vytváří fascinující poslechový zážitek prostorového zvuku. 

Zaujala Vás nabídka? Neváhejte nás kontaktovat pro více informací: