AKCE ROKU - Citroën Happy Days!

Využijte 10 dní Citroën Happy Days a pořiďte si nový vůz za akční cenu, s výkupním bonusem a zvýhodněným financováním.

Ceny aut značky Citroën snižujeme natrvalo. A teď pro vás máme Citroën Happy Days.

 Financování umíme se slevou na vůz nebo nulovým úrokem. Za Vašeho ojetého miláčka dostanete tučný výkupní bonus. A ke každému osobnímu autu poukaz na originální příslušenství Citroën za 10 000 Kč.

 

Tak nezmeškejte Citroën Happy Days a ulovte si třeba:

 

Citroën C3 YOU

Městský vůz C3 je prostě stylovka, kterou si můžete dovolit. Objednejte si testovací jízdu na prodejně Citroën nebo si vyžádejte individuální nabídku, protože Citroën C3 je nyní k dispozici již od 299 900 Kč. Včetně bonusu 15 000 při využití financování Privilege.

Skladová nabídka C3 YOU

 

 

 

Citroën C4 YOU

Díky svému jedinečnému designu vyzařuje Citroën C4 šarm a eleganci a vybočuje z řady moderních vozů. A jeho nižší cena ho činí ještě žádanějším. Objednejte si testovací jízdu na prodejně Citroën nebo si vyžádejte individuální nabídku, protože Citroën C4 YOU je nyní k dispozici již od 399 900 Kč. Včetně bonusu 15 000 při využití financování Privilege.

Skladová nabídka C4 YOU

Berlingo Profi

 

Seznamte se s novou výhodnou nabídku na Citroën Berlingo Profi a užijte si obrovský prostor a 8letou flexibilní záruku Citroën. 

Objednejte si testovací jízdu na prodejně Citroën nebo si vyžádejte individuální nabídku, protože Citroën Berlingo je nyní k dispozici od 435 000 Kč. Včetně bonusu 15 000 při využití financování Privilege.

Skladová nabídka BERLINGO 

SUV Citroën C3 Aircross YOU

Volnost a flexibilita. Modernost a modularita. Rozmanitost a variabilita. Citroën C3 Aircross měl vždycky něco navíc..A to se nezměnilo ani díky trvalému snížení ceny až o 120 000 Kč v závislosti na verzi. Ať už vás cesta zavede kamkoli, C3 Aircross vás tam dopraví bezpečně a pohodlně. Objednejte si testovací jízdu na prodejně Citroën nebo si vyžádejte individuální nabídku, protože Citroën C3 Aircross je nyní k dispozici od 439 900 Kč. Včetně bonusu 15 000 při využití financování Privilege.
 

Skladová nabídka C3 AIRCROSS

 

KONTAKTUJTE NÁS:

Jaroslav Říha

Jaroslav Říha

vedoucí prodeje vozů Citroën

jaroslav.riha@autocentrum.cz


Soubory ke stažení

happy days [png, 484,3 KB]