Audi originální příslušenství - ceníky a katalogy

Audi originální příslušenství - ceníky a katalogy

Chytré příslušenství od nosičů jízdních kol až po hliníkové disky. Audi originální příslušenství dodá každému Audi nové vzrušující detaily a ještě větší jedinečnost.

Změňte vzhled svého Audi

Pryč z města? Ideálně na kolo! Ale kam s ním? Pro Audi originální příslušenství hračka. Kdo chce ušetřit, odveze kolo na střeše, lepší je ale zvolit nosič na tažné zařízení za zvýhodněnou cenu. Instalace je komfortnější, provoz bezpečnější a nové horské elektrokolo Audi inspirované závodní Audi RS Q e-tron se na něm bude parádně vyjímat. Celoodpružený „bike“ je poháněn elektromotorem Brose, osazen prvky pružení Öhlins a dalšími špičkovými prvky reflektující cenu 219 900 Kč.

Žádná jiná sportovní potřeba neumožní užít si intenzivně přírody tak, jako horské kolo. Můžete se pohybovat po téměř jakémkoli nezpevněném povrchu – především ve sjezdech. Díky nové elektrické podpoře, které nabízí e-Bike, je nyní zábavná i cesta nahoru. 

Nosič jízdních kol na střechu

Držák rámu a kolejnice v jedinečném designu automaticky drží jízdní kolo ve správné poloze. Maximální nosnost 20 kg. Rychlé a snadné upevnění díky upínacímu šroubu s omezením utahovacího momentu. Lze použít pouze ve´spojení se základními střešními nosiči.

Cena 5.236,- Kč vč. DPH


Nosič jízdních kol na tažné zařízení

Sklopný nosič jízdních kol Audi pro závěsné zařízení nabízí místo pro bezpečnou přepravu 2 jízdních kol nebo elektrokol. V případě potřeby jej lze volitelně rozšířit na 3 jízdní kola. S vlastní hmotností pouhých 14 kg nepředstavuje montáž na vozidlo žádný problém. Snímatelné rozpěrky a sklopný rám jsou jen některé přednosti tohoto stabilního, bezpečného a praktického nosiče jízdních kol. Je vhodný i pro elektrokola, maximální nosnost 60 kg, praktický odklápěcí mechanismus zajišťuje volný přístup k zavazadlovému prostoru.

Akční cena 15.881,- Kč vč. DPH
Místo 20.292,- Kč


Box na lyže a zavazadla

Design Audi s vylepšenou aerodynamikou díky plochému sportovnímu vzhledu. Box je uzamykatelný a lze jej pro pohodlné nakládání a vykládání otevírat z obou stran. Jednoduchý rychloupínací systém s omezením utahovacího momentu. K dostání ve 3 velikostech: 300 l, 360 l a 405 l. Lze použít jen ve spojení se základními střešními nosiči.

Střešní box na lyže a zavazadla, 250L - cena 17.674,- Kč vč. DPH

 

Aktuální ceníky a katalogy originálního příslušenství najdete ZDE  Sezonní nabídka Audi 

Pro zpracování individuální nabídky příslušenství můžete kontaktovat prodejce dílů a příslušenství v Pardubicích a Hradci Králové.

Pardubice - Dubina

Filip Kouba

Filip Kouba

prodejce náhradních dílů a specialista NORA

filip.kouba@autocentrum.cz

Simona Netolická

Simona Netolická

prodejce dílů a příslušenství

simona.netolicka@autocentrum.cz


Hradec Králové - Bratří Štefanů

Martin Hejzlar

Martin Hejzlar

vedoucí prodeje dílů a příslušenství

martin.hejzlar@autocentrum.cz


Vedoucí prodeje dílů a příslušenství

Jiří Němec

Jiří Němec

vedoucí prodeje dílů a příslušenství

jiri.nemec@autocentrum.cz