BARTH Caravan: Novinky sezóny 2017

BARTH Caravan: Novinky sezóny 2017

V ceně pronájmu obytného vozu nabízíme ZDARMA dálniční známky a tištěné průvodce evropských zemí.

Cestování caravanem je naší vášní, a proto jsme začali půjčovat obytné vozy i dalším zákazníkům. Jelikož nám záleží na tom, aby se Vám v obytných vozech od BARTH Caravan cestovalo pohodlně, stále pro Vás rozšiřujeme nabízené služby.

Pro letošní sezónu přicházíme s několika novinkami, které Vám zpříjemní cestování a pobyt v karavanu.

S NÁMI NA CESTÁCH UŠETŘÍTE A MŮŽETE SI V KLIDU UŽÍVAT DOVOLENOU

Dálniční známky dostanete u nás zdarma

 

Všechny naše obytné vozy jsou vybaveny dálničními známkami ČR a Rakouska a dále zelenou ekologickou plaketou st.4 pro Vaše bezproblémové cestování.

Navíc při rezervaci obytného vozu v měsíci červenec a srpen Vám dáme zdarma na cestu dálniční známku do Maďarska, Slovinska nebo Slovenska (tento požadavek je nutné uvést již při rezervaci obytného vozu). Vyberte si termín Vaší dovolené a užívejte si bezproblémového cestování.


 

Rádi bychom Vám umožnili poznat co nejvíce atraktivních míst. Proto jsme pro Vás zakoupili několik desítek různých průvodců (knih, cestopisů a publikací) skoro všech států Evropy. Pokud si u nás zarezervujete pronájem obytného vozu a budete mít zájem, po zaplacení zálohy Vám rádi až do konce Vaší cesty zcela zdarma zapůjčíme některý z našich průvodců, abyste si našli ty nejzajímavější místa a lokality a získali co nejvíce informací o zemích, které plánujete navštívit. Při rezervaci si vyžádejte průvodce.

SEZNAM DOSTUPNÝCH PRŮVODCŮ K ZAPŮJČENÍ


 

 

VYDEJTE SE NA 3D PROHLÍDKU INTERIÉRU CARAVANŮ 

Prozkoumejte každý koutek našich obytných vozů k pronájmu

 

Stále váháte, který vůz z naší nabídky si vybrat pro Vaši ideální dovolenou? Úplnou novinkou na našem webu pro letošní sezónu jsou online virtuální prohlídky interiérů více než 20 vozů, které máme aktuálně v nabídce. Jsme přesvědčeni, že Vám tato služba pomůže ulehčit výběr obytného vozu, uděláte si lepší představu o vnitřním prostoru a najdete ten správný caravan, který Vám bude nejvíce vyhovovat a odpovídat Vašim požadavkům. Jsou Vám k dispozici 3D virtuální prohlídky interiéru z pohledu při jízdě i při spánku.

Stejně snadno jako se můžete online z pohodlí domova podívat do interiéru našich vozů, můžete i následně provést online rezervaci, což Vám ušetří spoustu času.

KOMPLETNÍ NABÍDKA OBYTNÝCH VOZŮ K PRONÁJMU ZDE

 

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat našeho koordinátora půjčovny karavanů:

Martin Tesař

 tel: 46 46 45 186, mobil: 778 533 114