CITROËN C3 ELLE : STYLOVÝ MĚSTSKÝ VŮZ

CITROËN C3 ELLE : STYLOVÝ MĚSTSKÝ VŮZ

Modelová řada Citroën C3 se rozšiřuje o novou speciální edici Elle. Tato moderní městská verze je určena pro všechny, kdo touží po stylovém a osobitém autě. Citroën C3 Elle, který je výsledkem partnerství s časopisem Elle, má karoserii v odstínu Bílá Banquise ve spojení se střechou v exkluzivním odstínu Sable. Při pohledu zvenku se C3 odlišuje rovněž novými barevnými prvky v odstínu „Cherry Pink“, speciální fólií na střeše a čtyřpísmenným nápisem odkazujícím na logo Elle.

Další nové barevné prvky lze nalézt uvnitř vozu. Citroën C3 Elle je dodáván s šedým čalouněním s prošitím v odstínu „Cherry Pink“, a lemováním palubní desky ve stejném provedení. Citroën C3 Elle vycházející z verze výbavy Feel a nabízí celou řadu užitečných technologií, které zvyšují bezpečnost jízdy. V sérii má navíc mlhová světla, kola 16“ a elektricky ovládaná zadní okna. C3 Elle je k dispozici s benzínovým motorem PureTech 82 MAN a s dieselovými motory. V České republice je možné si vozy objednat od března, cena začíná na 299 900 Kč.

Auto Schwab nabízí dámské vozy, které splní veškerá vaše očekávání pod taktovou Citroën C3 a Elle. 
Auta již dávno nejsou doménou pouze mužů. Ženy řídí stejně často, rády a také dobře. Ovšem jejich požadavky na vůz snů jsou krapet odlišné. Dámy zkrátka více hledí na design a bezpečnost. Milují něžné a čisté barvy, jemné linie, hlavně různé vychytávky, které jim usnadní řízení. V Auto Schwab pro vás máme jedinečnou ochutnávku vozu, který předčí očekávání i té nejnáročnější ženy. Jedinečný model C3 ELLE vznikl z partnerství oblíbených vozů Citroën a časopisu Elle. Na první pohled je poznat, že jde o model, který zaujme něžné pohlaví. Bílou karoserii doplňují barevné prvky v odstínu cherry pink. Výrobce si dal záležet také na užitečných technologiích, které zvyšují bezpečnost jízdy. V sérii najdete mlhová světla, kola 16“ a elektricky ovládaná zadní okna. 

C3 ELLE je nepochybně klenotem mezi vozy a rozhodně v něm budete nepřehlédnutelní. Krásný design ve spojení se skvělými bezpečnostními prvky vám zajistí ten nejlepší prožitek jízdy. A navíc máte jistotu, že jdete ruku v ruce s aktuálními trendy.

Přijďte si vůz prohlédnout a vyzkoušet. Zveme vás na předváděcí jízdy.
Ale pozor! Je to láska na první pohled.