Malý sportovní šampión

Malý sportovní šampión

U zrození nového modelu Jazz stojí nový elegantní design, mimořádně prostorný interiér a vylepšené funkce. Jedná se zkrátka o zbrusu novou koncepci.

Více prostoru lusknutím prstu

Interiér modelu Jazz se dočkal chytrého přepracování, jehož výsledkem je více prostoru pro vás i vaše spolujezdce.

Nový Jazz disponuje dosud nejprostornějším interiérem. A díky našemu důmyslnému systému flexibilních sedadel Magic Seats vám nabídne tolik prostoru pro zavazadla, kolik budete právě potřebovat. Nespočetná řada konfigurací umožňuje zvětšit interiér z 354 na 1 314 litrů. Z hlediska univerzálnosti a zavazadlového prostoru je ve své třídě zcela bezkonkurenční. Převeze s vámi spolucestující, zavazadla nebo cokoli jiného, na co si vzpomenete.

Nevídaný prostor pro nohy a hlavu

I když je nový model Jazz plně obsazený a sedadla jsou nastavena do vzpřímené polohy, přesto všechny spolujezdce překvapí nevídaně velký prostor. Model Jazz nemá v třídě malých vozů konkurenci – a dokonce poráží i leckteré konkurenty z řad sedanů. To je ohromující, že?

Interiér Honda Jazz

Kompaktní a přesto pohodlný vůz

Model Jazz se se svými rozměry sice řadí mezi malé automobily, ale v jeho výbavě najdete spoustu vysoce kvalitních prvků zajišťujících pohodlí srovnatelné s mnohem většími vozidly.

Když usednete za volant nového modelu Jazz, okamžitě se budete cítit jako ryba ve vodě. Ovládací prvky jsou intuitivně rozmístěny tak, abyste je nemuseli zdlouhavě hledat. U přístrojové desky je na první pohled zřejmá přehlednost a snadná čitelnost. U všech prvků jsou pak samozřejmostí prvotřídní materiály.

Kvalitní technologie jsou pro Jazz standardem.

Ve standardní výbavě modelu Jazz najdete například tempomat, ovládání autorádia na volantu a elektricky ovládaná zpětná zrcátka. A pokud jste fanouškem nových technologií, můžete svůj Jazz vybavit dalšími špičkovými funkcemi. Na výběr máte ze tří stupňů výbavy: Trend, Comfort a Elegance.