Originální autobaterie v akci

Originální autobaterie v akci

Pro bezpečné nastartování v mrazivé zimě budete potřebovat kvalitní autobaterii. Využijte nyní této časově omezené akce.

ČASOVĚ OMEZENÁ AKČNÍ NABÍDKA

Originální autobaterie pro vozy ŠKODA za zvýhodněné ceny již od 1.559 Kč s DPH

Baterie je základ! Zajišťuje start motoru a dodávku energie dalším zařízením pro provoz vozu.

Mrazivé počasí a nízké teploty baterii poškozují a snižují její životnost. Pokud si chcete být jisti, že je váš vůz připraven na zimní sezónu a nezradí vás, můžete v našich servisech autobaterii nechat prověřit pomocí speciálního testeru. Pokud by se ukázalo, že akumulátor není v dobré kondici, doporučujeme ho vyměnit za nový. Právě nyní můžete využít časově omezenou akci a pořídit novou autobaterii za výhodnou cenu.

Prohlédnout akční leták autobaterií pro vozy ŠKODA >

Udělejte si nejprve následující test:

Životnost baterie můžete zjistit na jejím ukazateli stavu kyseliny - pokud byla tato baterie vyrobena po roce 2009. Vidíte černou barvu? V tom případě je to dobré znamení. Je ukazatel světle žlutý? Spěchejte do našeho servisu a pořiďte novou autobaterii za skvělou cenu.

Práce pro odborníky:

Nechte si výměnu baterie provést našimi odborně vyškolenými pracovníky. Ač se to nezdá, při její výměně je potřeba dbát zvýšené opatrnosti. Kyselina v baterii má silné leptavé účinky, unikající plyny mohou explodovat a nesprávná baterie Vašemu vozu uškodí.
Postaráme se zároveň o likvidaci staré a použité baterie.

Objednejte se online > 

Akční nabídka je prodloužena do 31. 1. 2023.