PŘICHÁZÍ NOVÁ GENERACE HATCHBACKŮ ZNAČKY CITROËN!

PŘICHÁZÍ NOVÁ GENERACE HATCHBACKŮ ZNAČKY CITROËN!

NOVÁ Ë-C4 – 100% ËLECTRIQUE A NOVÁ C4: PŘICHÁZÍ NOVÁ GENERACE HATCHBACKŮ ZNAČKY CITROËN!

  • Citroën pokračuje v roce 2020 ve své elektrické ofenzívě i na území kompaktních hatchbacků a zveřejňuje první fotografie vozů Nová ë-C4 – 100% ëlectric a Nová C4.
  • Jde o kompaktní hatchbacky nové generace, které převratně mění zažité principy segmentu a zosobňují novou identitu Citroën:
    - Výběr pohonu: 100% elektrický, benzínový nebo dieselový.
    - Síla designu: tvar, který si pohrává s různými automobilovými zásadami, a který představuje novou etapu stylu Citroën.
    - Komfort na palubě: všechny výhody programu Citroën Advanced Comfort®, umocněné „ë-komfortem“ elektrické verze
  • Nová ë-C4 – 100% ëlectric a Nová C4, které jsou důstojnými pokračovatelkami linie odvážných hatchbacků, včetně GS, jež letos slaví 50. výročí, se představí 30. června a budou hvězdami 2. pololetí roku 2020.

V SAMÉM JÁDRU SEGMENTU KOMPAKTNÍCH HATCHBACKŮ

Citroën, který již zaútočil na území SUV, kam úspěšně přinesl vozy SUV C3 Aircross a SUV C5 Aircross (od uvedení na trh na konci roku 2017 se již prodalo 300 000, resp. 200 000 kusů), vstupuje nyní do nové zásadní etapy a kráčí v plné síle na trh s hatchbacky. Kompaktní hatchbacky hrají na evropském trhu velmi důležitou roli, v roce 2019 představovaly téměř 28 % tržeb v segmentu C. Nová ë-C4 – 100% ëlectric a Nová C4 plně splňují veškeré vlastnosti vozů tohoto segmentu a zároveň přinášejí moderní a výraznou koncepci plně přizpůsobenou dnešnímu světu. Jde o kompaktní hatchback nové generace značky Citroën se 100% elektrickým, benzínovým nebo dieselovým motorem, který se inspiroval zákazníky a jejich stylem používání automobilu a nabízí vše proto, aby dokázal otřást celým segmentem, který se nyní musí vydat novou cestou. 

ZÁKAZNÍK MÁ NA VÝBĚR 3 RŮZNÉ POHONY: 100% ELEKTRICKÝ, BENZÍNOVÝ NEBO DIESELOVÝ

Nová ë-C4 – 100% ëlectric a Nová C4, to je stejný moderní technologický vůz nabízený se 3 různými pohony: 100% elektrickým, benzínovým nebo dieselovým, takže si zákazník může zvolit účinný a výkonný motor, který nejlépe vyhovuje jeho potřebám. Nová ë-C4 – 100% ëlectric je pátým modelem elektrifikační strategie Citroënu, jemuž předcházel SUV C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy a ë-SpaceTourer.

INOVATIVNÍ VZHLED A VÝRAZNÝ STYL

Nová ë-C4 – 100% ëlectric a Nová C4 představují novou koncepci vozů segmentu, kam přinášejí jedinečnou a odvážnou identitu. Zvýšený výrazný tvar v sobě snoubí eleganci a dynamiku hatchbacku a rovněž přejímá některé principy SUV pro větší sílu a výraznější charakter. Aerodynamická plynulá silueta typická pro vozy značky Citroën současně dodává do modelové řady nový výraz stylu. Z jeho přívětivého technologického interiéru čiší na první pohled pohoda, komfort a modernost.

NOVÉ VYJÁDŘENÍ PROGRAMU CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nová ë-C4 – 100% ëlectric a Nová C4, jež jsou dokonalým zosobněním programu Citroën Advanced Comfort®, nabízí nový pohled na komfort, a to moderní a globální komfort promítnutý do všech kritérií: jízdní komfort zaručený odpružením s tlumiči s progresivními hydraulickými dorazy® a sedadly Advanced Comfort; životní komfort zajištěný prostorností a praktickými prvky na palubě, včetně nové inovace pro cestující, která bude představena ve světové premiéře; psychicky komfort vytvářený uklidňující a světlou atmosférou kabiny; uživatelský komfort, který dodávají výhody technologií a asistenčních systémů. Vše umocňuje ë-komfort vozu Nová ë-4 – 100% ëlectric: tichý provoz, plynulost, požitek z jízdy.

ODKAZ LINIE KOMPAKTNÍCH HATCHBACKŮ

Citroën a kompaktní hatchbacky, to je úspěšná sága, kterou zahájil první model C4 v roce 1928. Součástí tohoto příběhu je i GS, evropské auto roku 1971které letos slaví 50. výročí. Jde o celou linii vozů známých již celá desetiletí svým charakterem, komfortem a jízdními vlastnostmiC4-1928, Ami 6 / Ami 8, GS / GSA, BX, ZX, Xsara, C4-2004, C4-2010 a C4 Cactus.