Prostor na prvním místě

Prostor na prvním místě

Vidíte zázrak univerzálnosti. Velký užitný prostor a ohromný potenciál pro váš životní styl.

Jízdu v novém modelu Civic Tourer si vychutnají všichni cestující. Zachoval si sportovní interiér a přesto nabízí větší úložný prostor a větší flexibilitu, takže získáte to nejlepší z obojího. Jedná se o skvěle vyvážený stylový vůz, kterému se jen tak něco nevyrovná.

Prostor pro pohyb

Kromě jiného jsme snížili dolní hranu zavazadlového prostoru snížením hrany nárazníku a přidali jsme praktické prvky jako nastavitelnou síť na zavazadla a kryt zavazadlového prostoru ovládaný jedním dotykem, aby interiér svou flexibilitou a praktičností odpovídal požadavkům každodenního života. Včetně 125 litrů úložného prostoru pod podlahou získáte zavazadlový prostor o celkovém objemu 624 litrů, který je špičkou ve své třídě, a maximální úložný objem 1 668 litrů se sklopenými sedadly.

Interiér Civic Tourer

Uvnitř modelu Civic Tourer také naleznete spoustu příjemných doplňků nabízejících ještě více prostoru. Vezměte si třeba kryt zavazadlového prostoru. Lze jej uvolnit jedním dotykem a získat rychlý a snadný přístup ke všem vašim věcem. A pokud chcete naložit více zavazadel, kryt se v mžiku bez námahy a bez problémů zasune.

Bezpečný a zajištěný

Civic Tourer vám díky 125 litrům úložného prostoru pod podlahou pro cennosti poskytne ještě více klidu. Jak můžete vidět, vytvořili jsme interiér co nejvíce flexibilní, praktický a bezpečný pro vaše životní požadavky.