Vozíte své miláčky bezpečně?

Bezpečnost Vaše i Vašich miláčků by měla být vždy na prvním místě.

5% SLEVA NA VYBRANÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ ZNAČEK ŠKODA A VOLKSWAGEN

 

Dětské autosedačky

Pořízení autosedačky pro Vaše dítě je velmi zodpovědný úkol. Používání dětské autosedačky je povinné, a to především proto, že chrání před následky případné autonehody ty nejzranitelnější – děti. Dětské autosedačky jsou rozděleny do skupin, od 0 do III, v závislosti na hmotnosti dítěte. Hmotnost je nejdůležitějším faktorem při výběru autosedačky, neboť udává odpor, který má autosedačka nabídnout. Nesmíme také zapomínat na pohodlí dítěte, které je velmi důležité, jelikož dítě v autosedačce může strávit hodiny, kdy se nemůže nijak výrazně pohybovat. 

 Naše nabídka za akční ceny:

Dětská autosedačka TRIFIX 2 i-SIZE

Naše akční cena: 9.776 

Dopřejte svým nejmenším maximální bezpečnost s kvalitní dětskou autosedačkou TRIFIX 2 i-SIZE z nabídky Škoda Originálního příslušenství, která je vhodná pro děti v rozmezí od 9 do 22 kg hmotnosti a výšce dítěte 76 až 105 cm.

Podložka pod dětskou sedačku

Naše akční cena: 645 Kč

Dětská autosedačka či podsedák do auta jsou pro bezpečné cestování s ratolestmi nezbytnost. A pokud chcete mít ještě větší jistotu, pak je tu pro vás podložka, která zabraňuje klouzání sedačky po čalounění. Tím poskytuje maximální bezpečí malým cestovatelům a také chrání sedadla vozu před ušpiněním či poškozením. Navíc má praktické kapsy vhodné k uložení hraček.

Dětská autosedačka KIDFIX i-SIZE

Naše akční cena: 8.483 Kč

Zárukou bezpečnosti a komfortu vašich dětí je autosedačka KIDFIX i-SIZE, která je určena pro děti o hmotnosti od 15 do 36 kg a výšku dítěte 100 až 150 cm. Unikátní podušky výrazně snižují působící sílu nárazu, a tím tak účinně chrání krk a páteř dítěte. 

Dětská autosedačka BABY SAFE 3 i-SIZE

Naše akční cena: 8.635 Kč

Dětská autosedačka BABY SAFE 3 i-SIZE zajistí maximální bezpečnost pro naše nejmenší cestující - od narození až do přibližně 15 měsíců (výška 40 až 83 cm, hmotnost do 13 kg). Autosedačku je možné umístit ve voze pouze proti směru jízdy, buď na krajních zadních sedadlech nebo na sedadle spolujezdce vybavenými systémem ISOFIX (upevňovací oka mezi opěrou a sedákem sedadla).

 

Dětská sedačka i-SIZE Kidfix

Naše akční cena: 11.345 Kč

Originální dětská sedačka Volkswagen: KIDFIX i-SIZE pro děti s výškou 100 – 150 cm (≈ 3,5 – 12 let). Certifikováno podle R129 (i-SIZE). Pečlivě umístěné větrací otvory zajišťují efektivní cirkulaci vzduchu, aby se Vaše dítě vždy cítilo dobře i při delších cestách. Štíhlý design sedačky umožňuje montáž tří sedaček KIDFIX i-SIZE na zadní sedadla mnoha vozidel, přičemž praktické značky pomáhají při každém nastavení opěrky hlavy do správné výšky.

 

Dětská sedačka i-SIZE Dualfix

Naše akční cena: 19.703 Kč

Originální dětská sedačka Volkswagen Dualfix i-SIZE - pro děti od narození do 105 cm (≈ 4 roky | 18 kg). Certifikováno podle R129 (i-SIZE).Plná flexibilita – orientovaná dopředu nebo dozadu pro věk do 4 let díky otočné funkci o 360 stupňů. Při orientaci dozadu je na cestách ještě bezpečnější a pohodlnější: pro věk do 4 let díky většímu prostoru pro nohy pomocí flexibilně nastavitelného podpěrného držáku.

Dětská sedačka i-SIZE Kidfix GTI

Naše akční cena: 11.665 Kč

Originální dětská sedačka Volkswagen KIDFIX i-SIZE GTI - pro děti s výškou 100 – 150 cm (≈ 3,5 – 12 let). Certifikováno podle R129 (i-SIZE). Pečlivě umístěné větrací otvory zajišťují efektivní cirkulaci vzduchu, aby se Vaše dítě vždy cítilo dobře i při delších cestách. Štíhlý design sedačky umožňuje montáž tří sedaček KIDFIX i-SIZE na zadní lavici mnoha vozidel, přičemž praktické značky pomáhají při každém nastavení opěrky hlavy do správné výšky. Nově tvarovaný sedák pro optimální ochranu v případě kolize. Jednoduše nastavitelná ergonomická opěrka hlavy, odnímatelný potah.

 

Bezpečnost čtyřnohých miláčků

Doprava nám na silnicích houstne a zvyšuje se riziko prudkého brzdění nebo dopravních autonehod. Velmi nepříjemná situace ává, zaplete-li se nám náš mazlíček do řízení, nebo ještě hůře - pod pedály. Při takovém prudkém brzdění je mazel vymrštěn obrovskou silou. A ať je sebevíc vycvičen, proti silám setrvačnosti prostě nemá šanci. Proto je důžitédbát na bezpečnost a neohrozit život Vašeho pejska a ani Váš.

  Naše nabídka za akční ceny:

Dělící mříž podélná OCTAVIA III COMBI

Naše akční cena: 4.417 Kč

Její praktické využití ocení především ti, kteří sebou převážejí svého čtyřnohého mazlíčka a zároveň potřebují uložit do zavazadlového prostoru jiné převážené předměty.

Bezpečnostní pás pro psy - "S"

Naše akční cena: 1.500 Kč

Bezpečnostní pás pro psa z nabídky Škoda Originální příslušenství je proto nepostradatelnou pomůckou pro každého, kdo často cestuje se svým čtyřnohým domácím mazlíčkem. Nebezpečí zranění nezajištěného psa je při autonehodě velmi vysoké, navíc může dojít k vymrštění jeho těla při nárazu, což ohrožuje všechny osoby cestující ve voze.

 

Bezpečnostní pás pro psy - "L"

Naše akční cena: 2.127 Kč

Bezpečnostní pás pro psa z nabídky Škoda Originální příslušenství je proto nepostradatelnou pomůckou pro každého, kdo často cestuje se svým čtyřnohým domácím mazlíčkem. Nebezpečí zranění nezajištěného psa je při autonehodě velmi vysoké, navíc může dojít k vymrštění jeho těla při nárazu, což ohrožuje všechny osoby cestující ve voze.

Bezpečnostní pás pro psy - ''M''

Naše akční cena: 1.899 

 

Bezpečnostní pás pro psa z nabídky Škoda Originální příslušenství je proto nepostradatelnou pomůckou pro každého, kdo často cestuje se svým čtyřnohým domácím mazlíčkem. Nebezpečí zranění nezajištěného psa je při autonehodě velmi vysoké, navíc může dojít k vymrštění jeho těla při nárazu, což ohrožuje všechny osoby cestující ve voze.

Ochranný potah zadních sedadel

Naše akční cena: 940 Kč

Ochranný potah zadních sedadel z odolného, nepropustného a snadno omyvatelného materiálu.

 

 

Jak vytvořit pro pejska ideální prostředí na cesty?

V autě by měla být příjemná teplota a to jak v zimě, tak i v létě. Rozhodně není vhodné příliš vytopené prostředí. Pes svou srst totiž sundat nemůže a horko mu při jízdě jistě neprospěje. A stejně tak ani hlasitá hudba. Pokud je to možné, nechte rádio úplně vypnuté, ale pokud je po několika hodinách ticho k nevydržení, volte spíše klidnější tóny a sníženou hlasitost. Psí sluch je přeci jen mnohem citlivější než ten lidský a klid mu v průběhu cesty jistě udělá dobře.

Také musíte předem počítat s tím, že psa je třeba alespoň jednou za 2-3 hodiny z auta vypustit a nechat proběhnout na čerstvém vzduchu, než budete v jízdě pokračovat. O těchto přestávkách je ideální psa s mírou dokrmovat. Během celé cesty by samozřejmě neměl trpět hlady, ale ani druhý extrém, pro zvíře není dobrý. Chce to zkrátka zvolit zlatou střední cestu a jednat s rozumem. Krmte psa během cesty pouze malými porcemi a poté ho nechte chvíli vyběhat a vše částečně strávit, stejně tak, jako to děláte vy. 

 
Ceny jsou platné do odvolání. Slevu nelze sčítat s dalšími slevami v rámci věrnostního klubu BARTH Club.
 

Poslat poptávkový formulář

 Pro zpracování individuální nabídky příslušenství od dalších námi zastupovaných značek také můžete kontaktovat vedoucího prodeje dílů a příslušenství e-mailem nebo telefonicky.

Jiří Němec

Jiří Němec

vedoucí prodeje dílů a příslušenství

jiri.nemec@autocentrum.cz