Vytváříme výkon

Vytváříme výkon

Jízda nikdy nebyla lepší – Honda Civic 5D je flexibilní a nabízí skutečně úchvatný výkon.

Vytvořili jsme dvě nové přeplňované jednotky, které dodávají našemu nejnovějšímu modelu Civic výkon odpovídající jeho sportovnímu charakteru. Můžete si vybrat mezi silným a kultivovaným motorem 1,5 VTEC TURBO s výkonem 182 k nebo účinnou jednotkou 1,0 VTEC TURBO o výkonu 129 k. Ať už si vyberete kterýkoli, čeká vás vzrušující jízda.

Úsporná jízda

Oba motory byly navrženy tak, aby při malém objemu poskytovaly maximální výkon. Využívají naši technologii Earth Dreams Technology, která zajišťuje dokonalý sportovní výkon a úsporný provoz. Motory zaručují jízdu plnou adrenalinu a nízkou spotřebu paliva.

Honda Civic 5 D

Vlastním tempem

Ať už je váš jízdní styl jakýkoli, pětidveřový model Civic nabídne zážitek, který splní vaše představy.

Pro milovníky manuálního řazení nabízí pětidveřový model Civic 6stupňovou převodovku s přesnou kulisou řazení, která vám bude dělat příjemnou společnost v celém spektru otáček.

Buďte v klidu

Dále je zde naše nová automatická převodovka CVT s plynule měnitelným převodem, která má možnost manuálního řazení prostřednictvím sedmi přednastavených stupňů. Základem je silná, lineární akcelerace, a když budete mít chuť, můžete zvolit závodní ovládání pomocí páček řazení na volantu. Volba je na vás.