Zimní servisní nabídka pro vozy Audi

Zimní servisní nabídka pro vozy Audi

Navštivte náš autorizovaný servis Audi v Hradci Králové nebo v Pardubicích a připravte své Audi na zimu.

Užijte si sezonu s perfektně připraveným vozem. Pokud mu věnujete péči v rámci Audi sezonního servisu, nic vás nezaskočí. A ještě můžete ušetřit s Audi MyCard.

Podzimní prohlídka vozu Audi již za 900 Kč

V našem autorizovaném servisu Audi na Váš vůz vždy dohlédne odborně vyškolený tým. Před zimní motoristickou sezonou prověříme funkčnost nejvíce zatěžovaných součástí Vašeho Audi, jako jsou např. brzdy, osvětlení, podvozek, startovací baterie, topení a klimatizace nebo kola. Zda je vše v pořádku, ověříme zkušební jízdou. Doporučujeme Vám také využít služby našeho Audi Pneuservisu se širokou nabídkou kompletních kol a zimních pneumatik s PneuGarancí, a možnost výhodného nákupu dokonale funkčního příslušenství.

Neváhejte, protože nová sezóna je na dohled.

ONLINE objednávka na servis >

Audi Pneuservis

Kromě možnosti využití podzimní servisní prohlídky vašeho vozu, nabízíme také kompletní služby Audi Pneuservisu s širokým sortimentem zimních pneumatik. Při pořízení nových pneumatik získáte Audi PneuGaranci a také jistotu, že dostanete správné a vhodné pneumatiky pro svůj model vozu. Vybrat si můžete z široké nabídky renomovaných výrobců. Naši servisní poradci Audi pro vás mají připravené atraktivní akční nabídky a poskytnou vám odborné poradenství. A když si pořídíte zákaznickou kartu Audi MyCard, připravíte váš vůz na zimní sezonu ještě výhodněji. S placenou verzí zákaznické karty MyCard Service+ získáváte 2x ročně výměnu kompletních kol a další výhody.

Více o Audi MyCard >  Objednat termín přezutí >

Akční nabídka je v platnosti až do 31. 12. 2023. Obraťte se na naše servisní poradce Audi na pobočkách v Pardubicích nebo Hradci Králové .

Hradec Králové - Bratří Štefanů 985

Jovan Vasić

Jovan Vasić

vedoucí servisních služeb

jovan.vasic@autocentrum.cz


Pardubice - Dubina

Odtahová služba 24HOD.

Odtahová služba 24HOD.

servis@autocentrum.cz

David Štěrovský

David Štěrovský

servisní poradce

david.sterovsky@autocentrum.cz

Kamil Němec

Kamil Němec

vedoucí servisu VW, AUDI, SEAT a CUPRA

kamil.nemec@autocentrum.cz