Moderní design: Splynutí pohybu a emocí

Moderní design: Splynutí pohybu a emocí

Odvážná, elegantní a výkonná Kia Rio je ještě sportovnější než dosud.

ZBRUSU NOVÝ VZHLED

Tým designérů Kia Rio vylepšil a přizpůsobil moderním požadavkům masku chladiče Kia Rio a přepracoval tvar předního nárazníku i mlhových světelNový a osobitý styl Kia Rio podtrhují i tři nové verze designu litých kol (dostupné ve velikosti 15, 16 a 17 palců). Nepřehlédnutelnou tečku za vozem i novým designem pak tvoří zadní nárazník.

VYLEPŠENÉ PRVKY INTERIÉRU

Radost z jízdy v Kia Rio je nyní ještě větší i díky novým prvkům interiéru - kolem čtyř větracích otvorů na palubní desce přibylo chromování a centrální ovládací panel má zbrusu nový design. Výbava překypuje komfortními funkcemi, stejně jako vyspělou technikou. U top modelů EX bývá většinou součástí standardní výbavy nový látkový potah, Kia nyní nabízí u svých modelů čtvrté generace navíc možnost čalounění z šedé kůže. Dalšími volitelnými prvky, které ještě více podtrhnou vlastnosti interiéru, jsou například nejmodernější satelitní navigace se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou nebo digitální audiosystém DAB (podle individuální nabídky jednotlivých trhů).
Nová Kia Rio myslí na všechny vaše potřeby např. vyhříváním sedadel vpředu a volantu během mrazivého dne, nabídkou maximálního prostoru při sklopených sededlech vzadu nebo rozmanitými příležitostmi ke snadnému odložení různých věcí.