Nabitý moderními technologiemi

Nabitý moderními technologiemi

Vychutnejte si inteligentní funkce, které vám pomohou na cestách.

Chytrý klíček

Díky chytrému spouštění motoru tlačítkem můžete klíčky nechat v bezpečí kapsy. Vaše Kia cee'd Sportswagon zjistí blízkost chytrého klíčku a k odemknutí vozu Vám bude stačit pouhé stisknutí tlačítka na dveřích, a pak jednoduchým stisknutím tlačítka Start spustíte motor.

Satelitní navigační systém

Nový satelitní navigační systém s celoplošným zobrazováním map disponuje funkcí předčítání textu, která Vám bude za jízdy sdělovat názvy ulic. Barevný dotykový displej s úhlopříčkou 7“ nabízí velké množství užitečných funkcí od palubního počítače až po pokyny navigačního systému a zobrazuje také pohled zadní kamery pro snadné manuální parkování.

Služby TomTom

Všechny nové modely Kia cee'd Sportswagon jsou vybaveny telematickými službami TomTom, které posouvají spolehlivou navigaci do cíle na novou úroveň z hlediska přesnosti a dokonalosti. Díky integrovanému hotspotu Wi-Fi, který umožňuje propojit navigační systému cee'd s Vaším chytrým telefonem, budete dostávat nejaktuálnější informace o dopravě.

Podpora řidiče 

Kia cee'd Sportswagon je připravena pomáhat Vám i v situacích, kdy dokonce ani nevíte, že potřebujete pomoc. Každého někdy přepadne únava nebo ztratí koncentraci, a proto jsme panel přístrojů doplnili o funkci asistenta pro jízdu v jízdním pruhu, který Vás upozorní, pokud začnete nechtěně opouštět jízdní pruh. Sotva můžete mít důvěryhodnějšího spolujezdce, než je Vaše Kia cee'd Sportswagon. Díky sledování slepého úhlu BSD (Blind Spot Detection), upozornění na vozidla přijíždějící k zádi ze stran RCTA (Rear Cross Traffic Alert) a informování o rychlostních limitech budete vždy vědět, co se kolem Vás děje, aniž byste museli odvracet zrak od dění na silnici před Vámi.

Chytrý parkovací asistent

Pro ještě větší usnadnění života byl do výbavy zařazen praktický chytrý parkovací asistent. Nejenže Vám pomůže nalézt parkovací místo se správnými rozměry, ale klidně mu můžete předat řízení, aby vůz zaparkoval za Vás. Tak probíhá parkování ve stylu modelu Kia cee'd.