Všestranná praktičnost

Všestranná praktičnost

Dopřejte si více prostoru

Prostornost 

Již vynikající základní objem zavazadlového prostoru 625 litrů sklopením zadních sedadel rychle rozšíříte na ohromujících 1694 litrů. Pod podlahou máte navíc k dispozici dvě odkládací schránky, do nichž můžete ukrýt menší předměty před zvědavými pohledy kolemjdoucích. S tak velkorysým prostorem si budete užívat každý den!

Chytré prvky výbavy 

Chytré elektrické ovládání zadního výklopného víka zajistí jeho automatické otevření, pokud přistoupíte k zádi s chytrým klíčkem v kapse nebo kabelce – to oceníte, až budete mít ruce plné tašek. S chytrým klíčkem snadno nastoupíte do vozu a spustíte motor tlačítkem start/stop. Kromě toho můžete využívat také funkci dálkového zavírání oken. * k dostání později

Všestrannost 

Nová Kia Ceed Sportswagon je přeborníkem ve vytváření prostoru pro Vás. Páčkou v zavazadlovém prostoru snadno dálkově sklopíte opěradla zadních sedadel. Ta jsou rozdělena v poměru 40:20:40, takže si můžete zadní část interiéru přizpůsobit svým potřebám – to je skvělé řešení pro přepravu sportovního vybavení nebo jiných dlouhých předmětů. Kolejnice v podlaze zavazadlového prostoru Vám umožní přehledné uspořádání všech věcí, zatímco bezpečnost přepravy zvýší síť na zavazadla a bezpečnostní přepážka.

Komfort pro řidiče

Zapomeňte na počasí. Všechna sedadla se při nízkých teplotách rychle vyhřejí, stejně jako volant a sklo čelního okna. Přední sedadla jsou navíc odvětrávaná, což oceníte v horkém počasí. Chytrý parkovací asistent SPA (Smart Parking Assist) Vám pomůže zaparkovat do jakékoli dostatečně velké mezery. Zadní kamera Vám bude přitom na dotykovém displeji ukazovat dynamické naváděcí linie.