Nový Peugeot 208

Nový Peugeot 208

UNBORING THE FUTURE.

Nový Peugeot 208 navazuje na své předchůdce, vozy „dvojkové řady“, kterých se ve světě prodalo více než 22 milionů kusů. Vyznačuje se výrazným designem, z něhož vyzařuje mládí a energie. Atletický vzhled evokuje sportovní styl vozu. Jeho elegantní design a kvalita mu zajišťují vytříbený charakter dokonale zapadající do strategie značky, která neustále postupuje směrem k vyšším kategoriím výrobků.peugeot 208

Nový PEUGEOT 208 potvrzuje svůj mladistvý charakter a představuje se v novém sportovním hávu. V interiéru tohoto nového městského vozu najdeme unikátní místo řidiče PEUGEOT i-Cockpit® 3D a pod kapotou benzinový, dieselový nebo elektrický motor.

ODVÁŽNÝ A SEBEVĚDOMÝ

Expresivní příď nového PEUGEOT 208 zapůsobí velkou chromovanou maskou, moderním pohledem Full LED světlometů s typickou kresbou třech drápů a stále zářícími denními LED světly. Unikátní styl zadní části kromě lesklé černé lišty vyzdvihují také stále rozsvícená zadní Full LED světla se stejnou kresbou jakou mají přední světlomety.

ATLETICKÝ A ŽÁDOUCÍ

Na první pohled je patrné, že nový PEUGEOT 208 je silná osobnost. Nízká silueta, dlouhá kapota a smyslné křivky vykreslují neodolatelný sportovní vůz. Svěží a originální barvy karoserie okamžitě upoutají vaši pozornost. Jeho jedinečnost dále zdůrazňuje černá střecha Black Diamond, lesklé černé podběhy kol, ozdoby na zadním okénku a hliníková kola s diamantovým efektem.

peugeot 208 peugeot detail peugeot 208

 

PEUGEOT i‑Cockpit® 3D

Uvnitř vozu objevte nejnovější generaci PEUGEOT i‑Cockpit® 3D. Zažijte dynamické a intuitivní řízení s kompaktním volantem se zabudovanými ovládacími prvky, konfigurovatelnou digitální 3D přístrojovou deskou, velkým 10" HD dotykovým displejem a 7 ovladači Toggles switches. Moderní prostředí v kabině můžete doladit LED osvětlením v 8 barevných odstínech. 

Objevte více Domluvte si předváděcí jízdu Kontaktujte naše prodejce

Nová modulární a efektivní platforma
Nový PEUGEOT 208 je postaven na multi-energetické platformě poslední generace CMP / eCMP, která umožňuje volbu mezi spalovacím (benzinovým či dieselovým) a elektrickým motorem. Optimalizace jízdních vlastností, ovladatelnosti, akustického a tepelného komfortu, jakož i snížení hmotnosti přispívá ke snížení emisí CO2 a zaručí intenzivnější zážitek z jízdy!

Elektromobil PEUGEOT e-208 využívá platformu eCMP, která nabízí vylepšenou architekturu, stejně prostornou kabinu jako u spalovacích verzí a stejně pohodlnou pozici při řízení.

Elektrický motor
Zažijte úžasné a intenzivní prožitky v tichém a uklidňujícím prostředíi nového PEUGEOT e‑208:
- Elektrický motor s výkonem 100 kW (136 k),
‑ Elektrický motor s výkonem 100 kW (136 k),
‑ Dojezd vozui až 340 km WLTPi / tj. 450 km NEDC.