Nedělejte si obavy o vaši bezpečnost

Nedělejte si obavy o vaši bezpečnost

Nejmodernější bezpečnostní výbava nového modelu SEAT Ibiza proto sahá od adaptivního tempomatu ACC a systému Front Assist až po senzory únavy řidiče. Díky tomu se můžete uvolnit, obavy přenechat jiným a užívat si jízdu s tímto novým městským vozem.

Adaptivní tempomat ACC a Front Assist

Adaptivní tempomat ACC (Adaptive Cruise Control) s omezovačem rychlosti upravuje rychlost jízdy v závislosti na vpředu jedoucím vozidle. Front Assist používá v nouzových situacích brzdy a senzor únavy řidiče vás upozorní, že si máte odpočinout. 

ESC

Nová generace elektronicky řízeného stabilizačního systému ESC (Electronic Stability Control) plní dokonale svou funkci. Na jakýkoli náznak prokluzu kol váš nový SEAT Ibiza okamžitě zareaguje, sníží výkon motoru a podle potřeby přibrzdí jednotlivá kola. Součástí brzdového systému je také funkce multikolizní brzdy, která v případě nehody zabrání nebezpečným sekundárním kolizím.

Asistent rozjezdu do kopce

S asistenční funkcí pro rozjezd do kopce se v novém modelu SEAT Ibiza snadno rozjedete i ve svahu. Funkce zabraňuje zpětnému pohybu vozidla při rozjezdu ve strmém svahu.

Systém sledování tlaku v pneumatikách

Váš SEAT Ibiza to zvládne za vás. Speciální systém sledování tlaku v pneumatikách bude mít vše pod kontrolou, abyste mohli řídit s pocitem naprosté jistoty.