Technologie

Technologie

Život je příliš krátký na kompromisy.

S nejvyspělejšími technologiemi na dosah ruky překonáte jakoukoli překážku. Nový SEAT Tarraco vám zajistí nepřetržité spojení s okolím. A odpovědi na vaše nekonečné zvídavé dotazy.

Proč nezářit?

Sviťte si na cestu se 100% technikou LED na přídi a zádi vašeho nového vozu SEAT Tarraco. Vaši cestu budou signalizovat dynamické ukazatele směru vzadu.

Snadnější. Každý den.

Systém Full Link vám umožní přístup k aplikacím vašeho chytrého telefonu přímo na dotykovém displeji prostřednictvím rozhraní Apple CarPlay™ nebo Android Auto™. Je to snadné.

Zaměřte se na to, co je důležité.

Rozpoznávání dopravních značek. Digitální mapy. Adaptivní tempomat. Front Assist a Lane Assist. Všechno na jednom individualizovatelném displeji.

Vždy připraven.

V klimatizovaném interiéru budete mít ideální teplotu ještě dřív, než do něj nastoupíte. Na příjemné prostředí už nikdy nebudete muset čekat.

Není důležité proč. Ptejte se ''proč ne?''

technická výbava

Audiosystém BeatsAudio™

Skvělá hudba nikdy nezestárne. Zesilovač s výkonem 400 W. Highendový subwoofer. Devět prémiových reproduktorů. Výsledkem je prémiový zvuk pro nezapomenutelné zážitky z poslechu.

4DRIVE

Připraveno na cokoli? Systém pohonu všech kol 4Drive vám umožňuje přejít na jakýkoliv povrch vozovky s přidanou přilnavostí, stabilitou a vylepšením záběru.

SEAT Drive Profile

Optimalizujte si každou jízdu se svým novým vozem SEAT Tarraco. Ve verzi s pohonem předních kol budete mít na výběr jízdní režimy Comfort, Eco, Sport a Individual, verze 4Drive disponuje navíc režimy Off-Road a Snow.

technologie

1.5 TSI 110kW

4-VÁLCOVÝ ZÁŽEHOVÝ MOTOR

Objem / cm³: 1498

Vrtání / zdvih, mm: 74,5 / 85,9

Max. výkon, kW (k) při ot./min: 110 (150) / 5000 - 6000

Max. kroutící moment, Nm při ot./min: 250 / 1500 - 3500

Kompresní poměr: 10,5:1

Maximální rychlost, km/h: 201

Zrychlení 0-100 km/h (s): 9,7

Spotřeba paliva, l/100km; Kombinovaná: 6,3 / 6,6 (5místné/7místé)

Emise CO2, g/km Kombinovaná: 147 / 152 (5místné/7místé)

Efektivnost: -