Technologie a konektivita

Technologie a konektivita

Proč čekat na zítřek? Můžete mít všechno hned teď.

Váš nový SEAT Ibiza s 8" displejem se skleněným povrchem překypuje nejmodernější technikou značky SEAT, díky níž budete projíždět městem (i svým životem) s naprostou lehkostí.

Technologie Full Link

Nový SEAT Ibiza s 8" displejem se skleněným povrchem je vybaven integrovaným navigačním systémem včetně funkce Full Link, mapových podkladů a praktických parkovacích senzorů vzadu. Všechno budete mít pod kontrolou.

Zadní parkovací kamera

Zadní parkovací kamera vám bude jako pomocná ruka při couvání zobrazovat na přístrojové desce situaci za vozem, a to včetně instrukcí, jak řídit. Je-li všechno pěkně připraveno, pak už stačí jen zajet s vaším vozem SEAT Ibiza na volné parkovací místo. Bezpečně, komfortně a snadno. 

Audiosystém Beats audio

Každé dobrodružství potřebuje zvukový doprovod. Nový SEAT Ibiza s audiosystémem BeatsAudio™ nabízí skvělý zvuk díky zesilovači o výkonu 300 W, šesti reproduktorům a highendovému subwooferu. Užívejte si klidnou jízdu při tónech klasické hudby. Zvyšte hlasitost u techna. Můžete mít jakoukoli náladu.

Bezklíčový přístupový systém

Nastupte do vozu a rozjeďte se během okamžiku. Tlačítko pro spuštění motoru s funkcí Heart Beat začne přerušovaně svítit, jakmile se nový SEAT Ibiza automaticky při vašem příchodu odemkne. Stiskněte jej, abyste spustili motor, a můžete se rozjet.

Přihrádka s konektivitou

Pokud to není snadné, pak to není mobilita. Odložte v modelu SEAT Ibiza svůj chytrý telefon do přihrádky s konektivitou a nechte ho nabíjet bez drátů a starostí. Integrovaný zesilovač GSM zajistí, že nebudete mít žádné problémy ani se signálem.