Kolo pro život 2022 - Manitou Železné hory

Největší seriál závodů na horských kolech v České republice opět s naší účastí. Těšíme se na Vás v sobotu 20.8. na závodě Manitou Železné hory v Chrudimi.

  • KDY: sobota 20. 8. 2022
  • ZÁVOD: Manitou Železné hory Cardion
  • MĚSTO: Chrudim

Jeden z nejstarších amatérských MTB maratonů v ČR je součástí seriálu Kolo pro život od prvního ročníku. Krásné technické trasy vedou CHKO Železné hory a zdobí je poklidný tok řeky Chrudimky s několika brody i zlátnoucí příroda druhé poloviny léta.

Typický je start závodních tras z historického náměstí v Chrudimi a zdolání Širokých schodů. Pohodářům a rodinám je určená nezávodní trasa D - Family jízda po krásném okolí s novým startem v zázemí, dětem hravé závody s lesními zvířátky na okruhu bývalé bikrosové dráhy.

BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM

Na všechny účastníky čeká komfortní zázemí, občerstvení, atraktivní soutěže a bohatý doprovodný program, kterého je součástí již tradičně také značka ŠKODA AUTO prostřednictvím autorizovaného prodejce vozů ŠKODA - Autocentra BARTH. Na místě budeme mít také novinku a to elektrický model ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV. Pro děti bude připravený skákací hrad a vyhrát můžete také hezké ceny.

PŘIJĎTE SI ZAZÁVODIT NEBO SE JEN PODÍVAT. TĚŠÍME SE NA VÁS!

Kolo pro život je víkendovou akcí pro všechny bez rozdílu věku a výkonnosti, včetně malých dětí a starších ročníků, a dokonce i pro ty, kdo se rozhodnou dělat cyklistům doprovod. Od samého začátku byla hlavním cílem zábava pro lidi, kteří mají rádi horská kola a všechno s nimi spojené. Každý si u nás vybere svoji trasu nebo zábavu v rámci našlapaného doprovodného programu.

 KPŽ je největším amatérským seriálem závodů bikerů v ČR. Každý rok se zúčastní více než 25 000 cyklistů.
 

 

KOLEKCE CYKLISTICKÉHO OBLEČENÍ A DOPLŇKŮ

Podívejte se na aktuální kolekci vybavení na kolo. K dispozici je vám nepřeberné množství produktů, jako jsou dresy, cykloláhve, nářadí a mnoho dalšího.

Vstoupit do E-SHOPU